Volg Rutger Bakt:

Win een BBQ Bijbel van Julius Jaspers!

9 juni 2016 | Inspiratie, Winacties | 173 reacties

BBQ bijbel

 

Aan de serie culinaire bijbels van mijn uitgever Carrera is er nu een nieuw deel toegevoegd! Naast de Groentenbijbel, de Visbijbel en natuurlijk mijn Bakbijbel is er nu de BBQ Bijbel van Julius Jaspers. In dit boek laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto’s en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs. Wat ik zelf heel erg leuk vind is dat er ook een heel hoofdstuk gewijd is aan desserts van de BBQ. Wat denk je van applepie, bananenbrood of ananascake? Allemaal op de BBQ gebakken!

 

BBQ bijbel

 

BBQ Bijbel winnen?

Speciaal voor vaderdag mag ik 3 exemplaren van de BBQ Bijbel weggeven. Wil jij je vader (nog) vaker achter de BBQ zien? Laat in een reactie achter waarom jij graag dit boek voor jouw vader wilt winnen en wie weet heb jij een super mooi vaderdagcadeau.

De winnaars worden over een week bekend gemaakt op Facebook.

 

BBQ bijbel

Vorige post Volgende post
Koekjesbijbel is vanaf nu verkrijgbaar! Met meer dan 170 koekjes zit je zeker gebakken! Bestel Koekjesbijbel hier!

Bekijk ook:

173 reacties

 • Beantwoorden Marielle 9 juni 2016

  Wauw een echte BBQ bijbel!! Dat zou gaaf zijn, mede omdat ik nog geen idee heb wat ik voor mijn vader moet kopen voor vaderdag zou dit dus ideaal zijn! Ik heb ook nog een setje servetten en kartonnen bekers met “Dad’s world famous BBQ” dus misschien is dat dan leuk om erbij te geven!! Oh hier moet ik van glimlachen!! Is toch leuk?!

  • Beantwoorden Miranda Buck 9 juni 2016

   Ik wil hem graag winnen voor de vader van mijn zoon! Zelf ben ik al maanden aan het bakken uit de Bakbijbel, mijn man houdt ontzettend van BBQ, maar klmt meestal niet verder dan de standaard hamburger. Hoe gaaf zou het zijn als hij uit de BBQBijbel inspiratie op kan doen, terwijl ik uit jouw Bakbijbel heerlijk brood en het dessert verzorg?!

  • Beantwoorden Leon 10 juni 2016

   Misschien dat hij mijn moeder dan eens kan overtuigen om te gaan BBQ’en!

  • Beantwoorden Famke 12 juni 2016

   Wat super gaaf!!! Wij zijn allemaal gek op bbqen en koken op en om het vuur dus dit zou een super kado zijn 🙂

 • Beantwoorden Lisa 9 juni 2016

  Mijn vader is de zin in het koken (en dus ook bbqen) een beetje kwijt. Zonde want hij kan heerlijk koken! Misschien is dit boek voor hem nieuwe inspiratie om de zin weer terug te vinden!

 • Beantwoorden Esther 9 juni 2016

  Mijn moeder is een keukenprinses maar mijn vader is de BBQ koning! Altijd in voor tips, trucs en suggesties???

 • Beantwoorden Arja 9 juni 2016

  Driewerf hoera, geweldige serie bijbels, en deze zou wel heel erg op zijn plaats vallen.Van bbqén heeft die geen kaas gegeten sssttt.
  Kijkt nu ook naar de grill masters op tv, en toevallig staat de nieuwe allerhande vol met recepten voor de bbq, maar dat gaat het allemaal niet halen bij deze super bijbel.

 • Beantwoorden Jolanda Baltus 9 juni 2016

  Ja super, niet voor mijn vader want die is al jaren geleden overleden. Maar mijn kanjer viert al jaren geen vaderdag meer, de BBQ bijbel zal hem echt ideetjes geven voor meer variatie op de BBQ en wellicht nog heel wat tips geven ook 😉 Bovendien is ie groot fan van Julius !!

 • Beantwoorden Sanne Terlingen 9 juni 2016

  Mijn vader staat graag achter de bbq. Ieder jaar is het weer lastig om iets voor hen te verzinnen wat we hen moeten geven, dit zou een fantastisch cadeau zijn! Nu maar duimen.

 • Beantwoorden Peter Born 9 juni 2016

  Pappa denkt wel dat hij goed is achter de bbq maar volgens zijn kinderen kan er nog wel wat aan verbeterd worden. Ze denken dat het boek van Jasper een uitkomst is. Namens mijn kinderen geef ik mij hier dan ook graag voor op om een lekkere maaltijd op de bbq te kunnen presenteren

 • Beantwoorden Sandra 9 juni 2016

  Leuke actie….een bbq bijbel,zou hem graag willen winnen,maarja,mijn vader die erg van bbqen hield is er helaas niet meer.
  Dus vaderdag wordt hier niet meer gevierd,er wordt nog wel regelmatig gebbqd om de herinnering in leven te houden.

 • Beantwoorden Josien Elzenaar 9 juni 2016

  M’n vader heeft net een mini kamado gekocht, deze bijbel is daar een mooie aanvulling op! ?

 • Beantwoorden Marielle 9 juni 2016

  een bbq-boek winnen, ja wie wil dat niet. Een heel leuk cadeau voor vaderdag. Misschien dat onze vader dan wel een keer achter de bbq gaat staan 😉

 • Beantwoorden Claudia alferink 9 juni 2016

  Wat zal mn schoonvader blij worden van de bbq bijbel. Hij houd echt van bbqen bijna elke avond gaat ie wel aan. Hij heeft zelfs nu een bbq voor op zn boot! Hij heeft ons het afgelopen jaar heel veel geholpen met de verbouwing van ons huis dus dit zou al een leuk bedankje zijn voor al zn harde werk.

 • Beantwoorden Marja Koemans 9 juni 2016

  Het zou Super gaaf zijn als ik de Barbecuebijbel zou winnen..ik ben een enorme barbecuefan, en kan nog wel wat inspiratie gebruiken voor de warme zomeravond..
  En ben ook een grote fan van Julius Jaspers…dus alles bij elkaar zou het boek zeer welkom zijn!!!!

 • Beantwoorden Eline 9 juni 2016

  Gaaf deze bbq-bijbel! Mom vader houdt wel van een lekker bbq-te! Hiermee zou ik hem echt verrassen, want hij is altijd op zoek naar nieuwe en lekkere recepten dus met dit boek zou er weer een nieuwe wereld opengaan!

 • Beantwoorden Monique 9 juni 2016

  Dan kan mijn papa wat anders uitproberen dan de traditionele stamppotten en opa boterhammen.

 • Beantwoorden Betty 9 juni 2016

  Dan kan hij eens variëren met de gerechten tijdens het barbecueën,is voor ons als mee etende kinderen ook erg fijn 😉

 • Beantwoorden Elma van Winsen 9 juni 2016

  Ik zou hem wel willen winnen, maar dan om voor mijn vader wat lekkers klaar te maken op de BBQ. Mijn vader is al 90 en kan zelf niet meer achter de BBQ staan, maar wel lekker smullen van al het lekkers wat voor hem wordt klaar gemaakt, want hij geniet nog elke dag van lekker eten.

 • Beantwoorden Petra Hoek 9 juni 2016

  Omdat ik de bakbijbel zowat heb verslonden zou ik voor mijn man graag de bbq bijbel winnen.. We hebben onlangs de kamado Black bastard aangeschaft dus hij kan wel wat inspiratie gebruiken .
  We hebben een familietraditie hoog te houden wat bbqen op vaderdag betreft !

 • Beantwoorden Emma van Heusden 9 juni 2016

  Mijn vader heeft een Weber bbq gehad vorig jaar. Hij vindt bbq en heel leuk en kan het goed. Maar hij maakt wel vaak het zelfde. Ik hoop dat hij met dit Boek meer dingen gast proberen en wij vaker bbqen.
  Denkt hij minder aan het gedoe op het werk.
  Ik kan het boek niet betalen van mijn zakgeld….
  Groetjes Emma

 • Beantwoorden Nathalie 9 juni 2016

  Nadat mijn vader een paar jaar niet heeft kunnen BBQ-en omdat hij verschillende operaties moest ondergaan, kan hij deze zomer eindelijk wèl weer BBQ-en. Zo blij voor hem! Toevallig heeft hij vandaag een bestelling met allemaal mooi BBQ-vlees ontvangen, dus wat extra inspiratie hoe hij dat kan gaan maken, is altijd welkom. Dan weet hij gelijk dat de familiedag bij hen gehouden wordt dit jaar, hahaha.

 • Beantwoorden Nele 9 juni 2016

  Mijn papa was verliefd op zijn bbq. En op mijn mama natuurlijk 😉
  Uit mijn jeugdjaren herinner ik me de vele worstjes tijdens de zwoele zomeravonden…
  Jammer genoeg is hij reeds zes jaar overleden.
  Mijn echtgenoot grillt en bakt even graag… dus die lieve schat verdient dit boek ook dubbel en dik.
  Duimen dus!

 • Beantwoorden Tanneke Burggraaff 9 juni 2016

  Voor mijn schoonzoon zou ik dit boek graag willen winnen. Hij staat graag te grillen. En ja, dan hoop ik natuurlijk mee te mogen genieten van de lekkere gerechten uit dit boek.

 • Beantwoorden Karin Brand 9 juni 2016

  Helaas leeft mijn vader niet meer, dus vaderdag gaat aan mij voorbij. Maar zelf ben ik gek op de BBQ en ik experimenteer er regelmatig mee, dus de BBQ-bijbel is zeer welkom!!

 • Beantwoorden Janneke 9 juni 2016

  Met alle respect voor mijn fantastische vader, stiekem zijn wij wel een beetje uitgekeken op zijn ‘specialiteit’: de hamburger. De BBQ Bijbel is voor hem de perfecte uitdaging om niet alleen de beste vader te zijn, maar ook de BBQ koning!

 • Beantwoorden Marit van der Zeijden 9 juni 2016

  Deze augustus zijn mijn ouders 25 jaar getrouwd, wat o.a. gevierd zal worden met een BBQ met familie. Papa steekt de BBQ meestal aan, maar mijn moeder staat meestal het vlees en de spiezen te bakken. Hoe romantisch en stoer zou het zijn als mijn vader die dag achter de BBQ zal staan schitteren? Ik weet zeker dat hij het kan, maar dit cadeau zal hem zeker aan het “bakken” krijgen 🙂

  (En omdat vaderdag natuurlijk om papa zelf gaat, zal ik hem die dag verrassen met heerlijke nieuwe BBQ recepten!)

 • Beantwoorden Babs van der Pluijm 9 juni 2016

  Ik heb helaas geen vader meer, maar ik zou mijn man er een groot plezier mee doen!!!!’

 • Beantwoorden Annelies 9 juni 2016

  Mijn vader is gepensioneerd en hoewel hij verder nooit kookt, vindt hij het leuk om te BBQen. Dit boek lijkt me leuk voor mijn vader, zodat hij eens wat verder komt dan met een kipfilet, hamburger of sparerib.
  (Trouwens waarom schrijven we altijd BBQ, barbecue is met een c en hoewel in het Engels zowel de c als q wordt gebruikt, ben ik voor BBC.)

 • Beantwoorden Laura Geerlings 9 juni 2016

  Al jaren, zolang hij al vader is, zegt hij tegen mij ( zijn vrouw) ik ben je vader niet, dus laat hij het BBQ over aan zijn kinderen. Misschien kan ik hem met dit boek over de streep trekken om voor één, maar het liefst altijd, voor mij te BBQ.

  Zijn vrouw.

 • Beantwoorden Riemy 9 juni 2016

  mijn vader kan totaal niet BBQ-en. alles verbrand bij hem of is nog net niet gaar. hopen dat met dit boek het hem wel lukken zal. want de zin en lol met BBQ-en is er altijd bij hem. hij is de 1e die de BBQ aanzet zodra het er beetje weer voor is het gehele jaar door.

 • Beantwoorden Monique Luijten 9 juni 2016

  Ik wil het winnen omdat…….
  We dan misschien eens wat anders krijgen dan een speklapje, sjaslick of sateetje.

 • Beantwoorden jacolien 9 juni 2016

  Dat boek wil ik heel graag winnen! Mijn man is hier de bbq king en ik ben van het bakken. Hij is nu dat Low en Slow aan het ontdekken, wat zeer goed in de smaak valt. Maar het is ook heel leuk voor mij dan weer om bijv. een pizza op de bbq te doen of brood. Krijg je dat steenoven idee een beetje. Super om te doen. Dus dit boek is een leuke aanvulling. Misschien om een leuk idee om daar een een recept van te maken Rugter, brood van de bbq met een pizzasteen! Het is erg lekker vraagt wel wat geduld, de eerste paar keer was bij ons de bodem zwart. Maar daarna echt heerlijk.

 • Beantwoorden Clau-dya 9 juni 2016

  Voor mijn lieve vader die het liefst zou zien dat zijn kinderen elke week nog ‘thuis’ komen eten het perfecte boek om lekker los te gaan op de BBQ en zo veel mogelijk mensen en familie hiervan mee te laten genieten, dat is wat hem echt gelukkig en trots maakt!

 • Beantwoorden Henrieke 9 juni 2016

  Mijn vader heeft zijn barbecue-vaardigheden enorm verbeterd. Vroeger moest daar een emmertje water bij staan omdat de vlammen er meters hoog uit sloegen. Tegenwoordig wil het wel lukken om er slechts licht geroosterd eten vanaf te krijgen. Vlees is in ieder geval wel altijd gaar!

 • Beantwoorden Suzanne van Heusden 9 juni 2016

  Leuke actie! Dit boek is het ideale kado voor mijn schoonvader! Hij is dol op bbqen en vindt het leuk om nieuwe recepten uit te proberen. Die wij, mijn vriend en ik, maar al te graag komen proeven 😉

 • Beantwoorden Wil 9 juni 2016

  Wow, zouden we dan eindelijk eens iets anders krijgen dan die geijkte hamburges, worstjes etc.? Ik zou het super vinden om dit boek te winnen om meer inspiratie op te doen en met jouw bakbijbel, krijgen we toch heerlijke gerechten om de show te stelen. ???
  ?? Oeps, ik heb geen facebook. Hoe kom ik er dan achter dat ik gewonnen heb? Wordt het dan bekend gemaakt via je mailadres? Ben benieuwd, ik verheug me nu er al op. ??

 • Beantwoorden Marieke 9 juni 2016

  Wow! Die wil mijn dochtertje (3 jaar) wel geven aan haar papa. Zij wil het liefst elke dag bbq-en. Gelukkig houdt papa wel van bbq-en, alleeen is de inspiratie voor nieuwe dingen een beetje op. Dit zou dus een geweldig cadeau zijn (voor ons allemaal)

 • Beantwoorden Riky Janssen 9 juni 2016

  Dat is een leuk kado voor mijn man, hij is dol op BBQen en staat daarom altijd zelf te bakken voor zijn kinderen en kleinkinderen!!

 • Beantwoorden Elise Rutten 9 juni 2016

  Mijn vader roept al jaren (sinds hij 4 jaar geleden een goede Weber bbq heeft gekocht) dat hij allerlei leuke dingen uit gaat proberen op de bbq… Maar je raadt het al.. we hebben nog steeds alleen worstjes, speklapjes en kipsaté op de bbq. Als we dit boek voor vaderdag aan hem geven, moet hij eigenlijk wel nieuwe recepten uit gaan proberen!

 • Beantwoorden K@rin 9 juni 2016

  Wat n gave actie weer! Mijn vader heeft zelf n echt Australische BBQ gebouwd en het zou natuurlijk geweldig zijn om hem op elke manier te gaan gebruiken die maar mogelijk is. Voor de ‘normale’ gerechten natuurlijk maar wat mij vooral triggert…. de desserts!!

 • Beantwoorden Suus 9 juni 2016

  Dat is leuk. De mama van mijn kids (ik dus ?) heeft al de bakbijbel. Hoe tof zou t zijn voor de papa van mijn kids als hij een bbq bijbel krijgt voor vaderdag ?. Kan hij zorgen voor het diner en zorg ik met de bakbijbel voor het toetje ?. Ik blij, papa blij en kids blij. Dan kan de zomer niet meer stuk ???

 • Beantwoorden Francine 9 juni 2016

  Mijn vader vindt het altijd leuk om achter de BBQ te staan, maar het zal voor ons nog lekkerder smaken wanneer hij recepten uit het boek van Julius Jaspers zal maken! Vooral die desserts spreken mij wel aan! 🙂

 • Beantwoorden Suzanna te Mebel 9 juni 2016

  Wat een gave vaderdag cadeau.Wij willen hem wel winnen voor onze papa en man.Mijn kinderen zijn dol op bbq-en, zodra de zon ook maar iets schijnt vragen ze hierom.En dan moet papa grillen, want dan smaakt het het lekkerst.

 • Beantwoorden Mel 9 juni 2016

  Omdat mijn vader een camping in Frankrijk runt en daar elke zondag met de gasten gaat bbq’en. Extra veel mensen dus die daar ideeën op kunnen doen!

 • Beantwoorden Anita Diepeveen 9 juni 2016

  Doordat hij een ongeluk heeft gehad kan hij veel dingen niet meer doen, omdat hij een hersenbeschadiging heeft opgelopen.
  Gelukkig is hij veel creatiever geworden en kookt hij steeds vaker.
  Het allerleukste is het als hij gaat BBQen, want dan is het zo gezellig.
  En wij houden erg van buiten eten en genieten met elkaar.
  Wat zou hij opkijken als hij dit voor Vaderdag krijgt

 • Beantwoorden Marianne 9 juni 2016

  Superleuk! Dan kan hij ontdekken dat er met een bbq veel meer kan dan het gewone speklapje of de gewone hamburger.

 • Beantwoorden Jose 9 juni 2016

  Hai nou heb ik mijn vader nooit gekend, dus dat gaat niet op,maar mag ik ook zelf achter de BBQ?.Vind dat heerlijk om te doen.

 • Beantwoorden Christel 9 juni 2016

  Dat zou de kers op de taart zijn om onze kersverse papa van ons zoontje en broertje van 10 dagen oud te kunnen verrassen met vaderdag!

 • Beantwoorden Francien de Vries Bergmans 9 juni 2016

  Mijn vader leeft helaas niet meer …..maar mijn man zou ik deze BBQ bijbel graag gunnen .
  Hij is na een zware Burnout langzaam aan weer aan het bakken en koken , maar door die Burnout is hij wel veel kwijt geraakt wat recepten betreft en daarom gun ik hem het boek om toch weer actief te worden in ook barbecuen de barbecue is nu al bijna 2 jaar niet meer gebruikt ….

 • Beantwoorden Anita 9 juni 2016

  Ik kan het niet meer winnen voor mijn vader, die is in januari overleden. Ik zoubem graag winnen voor mijn man, een liefhebber van de barbecue. Mijn man heeft deze bijbel zeker verdiend, dankzij zijn steun kom ik steeds meer in mijn kracht. Hij draagt me zonder te klagen. Hij steunt me zonder te vragen. En dit boek zou hem erg blij maken!

 • Beantwoorden Esther Hop 9 juni 2016

  De vader van onze kinderen zou dat geweldig vinden. Ik heb al een bijpassend kado; een mooi leren schort die hij zo graag wil.

 • Beantwoorden Willianne 9 juni 2016

  Omdat mijn paps nog in het vorige tijdperk leeft als kok!
  Tijd voor wat vernieuwing in de keuken, met dit boek kan ik hem maar ook mijn familie blij maken met lekker eten op tafel!

 • Beantwoorden Ineke 9 juni 2016

  Wauw! Wat leuk dat boek! Ik zou hem ontzettend graag aan mijn vader willen geven, hij houdt ontzettend veel van eten 🙂 Het kan geen kwaad om hem wat bij te brengen over barbecueën! Ook omdat ik nooit een leuk cadeau kan verzinnen voor vaderdag, normaal wordt hij volgestopt met eten… Het zou natuurlijk geweldig zijn als mijn vader dit jaar zelf eten kan klaarmaken!

 • Beantwoorden iulia van empel-stamate 9 juni 2016

  Ik wil hem graag winnen voor mijn man, de vader van mijn zoon! Het lijkt me leuk om mijn man vaker achter de BBQ te zien. Ik hou van BBQ maar helaas goet hij niet zo vaak.

 • Beantwoorden Ine 9 juni 2016

  Voor mijn man. Of misschien moet ik zeggen voor mijn zoon. ..
  Als mijn man de kans krijgt laat hij het bbq’en over aan een ander, onze zoon dus . Misschien doet hij echter in dit boek wel zoveel inspiratie op dat hij zelf gaat bakken. ..

 • Beantwoorden Ada Alkema 9 juni 2016

  BBQ… een echt mannending, zodat de vrouw eens niet hoeft te koken. Maar het komt vaak neer op dezelfde dingen die van de BBQ komen, dus een beetje inspiratie kan de vader van mijn kinderen vast gebruiken.
  De toetjes lijken me ook geweldig! Dat gaan lange avonden worden!!

 • Beantwoorden Regina 9 juni 2016

  Wij zouden het erg leuk vinden om deze aan papa te geven. Papa is een ontzettende bbq fan
  Papa en mama hebben net ons zusje moeten begraven . Dus een verassing zou nu zeker erg leuk zijn voor hen.

 • Beantwoorden Betsy 9 juni 2016

  Daar kan ik zeker een papa blij mee maken…..nu afwachten wie hem krijgt…

 • Beantwoorden Daniëlle 9 juni 2016

  Ik zou graag de BBQ bijbel voor mijn vader willen winnen. Zelf bak ik veel uit de bakbijbel maar mijn vader houdt meer van de hartige gerechten en is een echte BBQ man! Daarom wil ik hem graag een groot plezier doen met dit boek.

 • Beantwoorden Angela Verhoeven 9 juni 2016

  Ideaal voor me vriend die niet kan koken/bakken/bbqen! Misschien dat het hier mee wel lukt!

 • Beantwoorden Xanou Joosten 9 juni 2016

  Ik wil ‘m graag winnen voor mijn vader omdat hij eigenlijk helemaal niet zo’n goede bbq’er is. En ik mag “niet zeuren, gewoon opeten”. Hopelijk leert ie wat van deze bijbel!

 • Beantwoorden Mariëlle 9 juni 2016

  Ikzelf ben helemaal verslingerd aan de bakbijbel. Maar ik zou mijn man echt helemaal gelukkig maken met de BBQ bijbel én zeker als die van Julius Jaspers is. We hebben per slot van rekening toch niet voor niets 2 barbecues in de tuin staan! Ook leuk en lekker voor de kinderen!

 • Beantwoorden Mariëlle Verweij 9 juni 2016

  Hier maak ik mijn man, de vader van onze kindjes nou echt blij mee!!! Onze buitenkeuken is net klaar dus kunnen heel wat inspiratie gebruiken voor de bbq ? Zo hebben we allebei onze eigen bijbel, ik de bak en hij de bbq ??????

 • Beantwoorden Janneke 9 juni 2016

  Ik zou deze BBQ Bijbel ontzettend graag voor mijn vader willen winnen. Ik ben over een maandje afgestudeerd en dat is mede omdat mijn lieve papa vier jaar lang iedere ochtend met mij om 6 uur is opgestaan om mij gezelschap te houden tot ik naar mijn studie ging. Zelfs als ik zei dat hij dat niet hoefde te doen, hield hij voet bij stuk dat hij het wilde. En dan ook nog ‘savonds heerlijke gerechten bereiden op de BBQ. Hij houdt ontzettend van koken en nieuwe gerechten uitproberen. Ik zou hem heel erg blij maken met dit mooie boek!

 • Beantwoorden Jiska de boer 9 juni 2016

  Mijn vader kan en wil echt totaal niet koken. Maar daarin tegen kan hij wel heerlijk bbq’en. Misschien dat hij door dit boek nog meer geinspireerd word en nog lekkere dingen van de bbq tovert!

 • Beantwoorden Mark de Ruijter-Groenewold 9 juni 2016

  Twee weken ben ik nu aan het oefenen met mijn nieuwe weber Genesis. Dit boek zal mijn leercurve zeker versnellen.
  Ik beloof heel veel lekere dingen te gaan maken voor mijn kinderen op de BBQ. 🙂

 • Beantwoorden Yvonne 9 juni 2016

  De Bijbel die elke man zou moeten hebben!
  Wat zou ik deze graag aan de liefste geven.

 • Beantwoorden Rianne 9 juni 2016

  Super leuk! Ook omdat mijn vader 2 dagen voor vaderdag jarig is en we dus 2 cadeautjes moeten verzinnen wat echt niet makkelijk is.. 😛 verder verdient hij deze verrassing gewoon omdat mn ouders niet in de buurt wonen maar hij toch vaak hierheen komt; om te klussen, een wiegje te brengen voor zijn a.s. kleindochter, bij te praten enz.

 • Beantwoorden Martina 9 juni 2016

  Ik zou graag de bbq bijbel willen winnen voor mijn lieve vader die ons huis aan het bouwen is!
  Hopelijk komt hij dan zo nu en dan bij ons langs om wat recepten te delen 🙂

 • Beantwoorden Anne Haandrikman 9 juni 2016

  Zeker wil ik hem heeel graag winnen voor mijn vader! Hij hield eigenlijk nooit van koken maar sinds dat wij een Big Green Egg hebben kookt hij er graag op los!

 • Beantwoorden geertine Pasterkamp 9 juni 2016

  Richard zou hem geweldig vinden, hij is de liefste en handigste vader voor onze 2 kinderen! En dan heeft ieder zijn eigen bijbel….ik de bakbijbel en hij de bbq – bijbel! Dan moet het goed komen

 • Beantwoorden Annelies 9 juni 2016

  Ik zou hem heel graag ter inspiratie aan mijn vader willen geven. Als dit boek net zo geweldig is als de Bakbijbel dan moet het goed komen met toekomstige bbq’s bij paps.

 • Beantwoorden Astrid 9 juni 2016

  Hoi rutger
  Onze papa heeft pas een nieuwe barbeque gekocht, een Weber, met zo’n deksel erop. Hij is nu telkens aan het barbequen en nieuwe dingen aan het uit proberen.
  Hij zal vast heel erg blij zijn met dit mooie boek zodat hij nog veel meer lekkere dingen kan maken. Het zou supertof zijn als we hem dit kunnen geven voor vaderdag
  Groetjes van Eline (11) en justin (7)

 • Beantwoorden Debbie Schigt 9 juni 2016

  Zou een mooi extra Vaderdag cadeau zijn, aangezien die ultieme bbq nog niet is gelukt, hiermee kan hij wel mooi nieuwe inspiratie opdoen, graag maak ik me pa blij 😀 Altijd leuk iemand blij maken…

 • Beantwoorden William van Goozen 9 juni 2016

  Vandaag, 9 juni is mijn moeder jarig. Ze heeft van ons, je raad het misschien al, de bakbijbel gekregen.
  Hoe mooi zou het zijn om mijn vader de bbq bijbel te kunnen geven.

 • Beantwoorden Raymond 9 juni 2016

  Ik zou hem gewoon zelf willen winnen, als je zelf geen kinderen hebt, maar wel graag gasten uitnodigt voor een etentje of barbeque. Ik hou van experimenteren en dit boek lijkt me uitstekend om eens een andere barbeque te geven dan de gebruikelijke. Nu maar hopen dat het mooi weer blijft komen dan kunnen we er nog flink van gaan uittesten.

 • Beantwoorden Els Plagmeijer 9 juni 2016

  Voor Alain zijn eerste echte vaderdag. Hij is al de ultieme grilmaster in huis, maar met dit boek kan hij onze kleine dochter laten zien hoe het echt moet!

 • Beantwoorden Fleur 9 juni 2016

  Super mooi BB boek voor mijn Opa, hij heeft een buiten keuken en probeerd van alles uit, wij mogen het dan proeven, mijn opa zal heel blij zijn met de Bijbel BB Boek
  Groetjes Fleur, Isa,Mila, Sven

 • Beantwoorden Wendy de Wit-Bos 9 juni 2016

  ik wil hem graag winnen voor mijn man,omdat ik een aantal jaren geleden een bbq voor mijn verjaardag heb gehad,maar moet natuurlijk niet zo zijn dat dit betekend dat ik hem alleen gebruik hahahahah

 • Beantwoorden Joyce hulleman 9 juni 2016

  Mijn vader is een echte bbq freak.. Je kunt het zo gek niet bedenken of hij heeft het wel in de achtertuin en schuur staan! Het enige wat nog ontbreekt Is een mooi boek waar hij nieuwe inspiratie uit kan halen. Zo kunnen mijn moeder en ik weer lekker genieten van al het lekkers dat hij maakt!!

 • Beantwoorden Corina vd bosch 9 juni 2016

  Ik zou hem dolgraag aan mijn man geven..Hij heeft mij destijds verrast met de bakbijbel,zou dit een mooie gelegenheid zijn om wat terug te doen…ook omdat we volgende week 12 jaar getrouwd zijn,uitgelezen kans om hem te verrassen

 • Beantwoorden Irma 9 juni 2016

  Ik wil hem graag winnen voor mijn vader, wij barbequen altijd heel standaard (saté, hamburger, speklap, etc.). Zou wel leuk zijn als hij een keer andere gerechten kan maken op de bbq!

 • Beantwoorden Alida 9 juni 2016

  Mijn vader hield enorm van barbecuen… Zo gauw het enigszins warm genoeg was buiten, werd er ook buiten gegeten.
  Helaas leeft mijn vader niet meer, maar mijn man en ik willen onze kinderen leren om ook zo van barbecuen te genieten. En hoe beter dan met een barbecue -boek als verrassing voor vaderdag voor mijn man? Dan kan mijn moeder ook nog eens lekker aanschuiven!!

 • Beantwoorden Mariska Zonneveld 9 juni 2016

  Ik stuur dit berichtje in voor mijn 2 jarige zoontje, die is nog net iets te jong om een reactie te plaatsen, maar zijn vader is zijn grote held, dus ik weet zeker dat hij dit boek graag zou geven aan hem!! Mijn vriend kookt nooit, bbqen doet hij wel.. En aangezien hij best iets vaker voor het eten zou morgen zorgen, zou dit boek top zijn, lekker veel inspiratie voor hem!! Dan kan hij eraan!! En heeft mama ook eens lekker een avond vrij!!

 • Beantwoorden Judith troost 9 juni 2016

  Wauw die willen er graag winnen voor onze papa!! Hij is een echte bbq king!!! Grt Judith en Quinn

 • Beantwoorden Margreet 9 juni 2016

  Wauw die is super leuk
  Zou hem graag voor mijn man willen winnen voor vaderdag want hij vind bbqen helemaal super
  Deze zou dan mooi uit komen

 • Beantwoorden Anoushka 9 juni 2016

  Ik heb jouw boek al, maar deze zou ik graag winnen voor mijn BBQ de man.

 • Beantwoorden Femke 9 juni 2016

  Ik wil het boek graag winnen zodat juist een keer voor hem een heerlijke bbq kan bereiden in plaats van hij voor ons

 • Beantwoorden Esther Neelis 9 juni 2016

  Geweldig, de bakbijbel heb ik al voor mezelf en is mij op het lijf geschreven. Nu een boek voor mijn man die dol is op bbq-en, maar vaak niet verder komt dan saté en hamburger! Ik zou hem graag willen winnen!!

 • Beantwoorden Linda Zuidema 9 juni 2016

  Voor mijn vriend, de liefste papa van onze dochter (3 jaar) en zoon (4 maanden). Hij houdt van bbqen, maar kan wel een goed kookboek gebruiken om iets anders te leren bakken dan alleen hamburgers en saté-tjes.

 • Beantwoorden Debby den Dekker 9 juni 2016

  Jaaa, die wil ik heel graag winnen. Mijn vader zit vaak te mopperen op zijn en onze bbq kunsten, maar heeft alvast voor vaderdag een nieuwe bbq gekregen. Dit boek zou een prachtige aanvulling zijn. Kunnen we weer heerlijk genieten met zijn allen!

 • Beantwoorden Bets 9 juni 2016

  Super dit zou een geweldig mooi cadeau zijn voor vaderdag, helemaal omdat wij er met allen van kunnen genieten. Heerlijke recepten voor op de BBQ , met dit mooie boek gaat het vast en zeker goedkomen.

 • Beantwoorden Lydia 9 juni 2016

  De bbq bijbel zou het perfecte vaderdagscadeau zijn voor de eerste vaderdag van mijn man. Hij is dol op bbqen. Zomer of winter, maakt niet uit. Hij verdient hem want hij is een hele lieve papa voor onze dochter van 10 maanden Groeten Lydia

 • Beantwoorden SophiaG 9 juni 2016

  Dit is het perfecte inspiratieboek om als Vaderdag cadeau te geven. Samen genieten van heerlijke barbecuegerechten is natuurlijk altijd geweldig.

 • Beantwoorden Els 9 juni 2016

  Mijn vader is de gelukkige eigenaar van een Big Green Egg, maar dat maakt hem nog geen BBQ koning. De BBQ bijbel is wat hij nodig heeft!

 • Beantwoorden Ingrid ter Maten 9 juni 2016

  Zo leuk! De bakbijbel heb ik natuurlijk al! Maar voor mijn vader zou de BBQ Bijbel echt helemaal geweldig zijn! Lijkt me hartstikke leuk om is wat andere dingen uit te proberen op de barbecue, ik denk dat met deze BBQ Bijbel zeker moet lukken!

 • Beantwoorden Caro 9 juni 2016

  Mijn vader heeft mijn moeder voor Moederdag een steen oven bbq gegeven. Hoe leuk als ik mijn vader dan deze bbq bijbel kan geven!

 • Beantwoorden margretha 9 juni 2016

  de tuin is bijna klaar en papa kan niet wachten om weer te barbecuen, dus zou leuk zijn om hem dit boek te geven!

 • Beantwoorden Eveline 9 juni 2016

  Bij elke zonnestraaltje rent mijn vader naar buiten om de bbq aan te steken. Met dit mooie boek zou hij veel inspiratie krijgen om nog meer lekkere afwisselendere recepten en gerechten te maken met en rondom de bbq. Mijn vader zou dit een erg mooi cadeau vinden. Wij genieten graag van zijn kookkunsten met de bbq.

 • Beantwoorden Wendy 9 juni 2016

  Bijbels: we ❤️ ervan. Ik de bakbijbel en mijn mannie de bbq bijbel. Kunnen we allebei lekkere “baksels” bereiden en behoren “mis-baksels” tot het verleden!! ??

 • Beantwoorden Annelotte 9 juni 2016

  Zou super zijn voor mijn vader! En ik kan hem ook goed gebruiken aangezien ik de koksopleiding volg! ????

 • Beantwoorden Natasja 9 juni 2016

  Ik zou em graag willen winnen voor mijn oude teamleider Oscar (vader van het team ? en uiteraard vader van zijn eigen kinderen). Hij heeft onlangs de overstap moeten maken naar een ander team wat wij allemaal erg jammer vinden. Hij is helemaal in to BBQ en ik denk dat hij dit boek echt te gek zal vinden

 • Beantwoorden Irene 9 juni 2016

  Ik zou graag de bbq bijbel voor m’n gezin willen winnen ? Mijn man staat graag achter de bbq maar IK ben degene die alles voorbereid, marineert en bedenkt wat er allemaal op kan. Vlees, vis, pizza of groenten niets is ons vreemd om erop te doen. En onze kids zijn degene die het samen met ons mogen opeten! Dus een beetje voor mezelf, beetje voor m’n man en beetje voor m’n kids. Zo hebben we er als gezin veel plezier van ☺️

 • Beantwoorden Goitske Buurman 9 juni 2016

  Ik zou hem heel erg aan mijn man willen geven. Hij is dol op de bbq, mijn schoonouders hebben een balkon dus kunnen niet meer bbq-en dus doen ze dat regelmatig bij ons. Dan staan mijn man en zijn vader samen in de tuin te bbq-en zo’n gezellig familir momentje ook voor onze zonen die al dol zijn op bakken en daarvoor vaak de bakbijbel pakken want dan krijgen ze mama wel zo gek! Dus wie weet kunnen ze dan ook papa assisterenmet de bbq

 • Beantwoorden Loïs 9 juni 2016

  Ik zou hem graag willen winnen voor m’n lieve vadertje die er altijd voor me is. En nu wil ik hem helpen met dit boek om nog beter te leren barbecuen ?

 • Beantwoorden Monique Lippens 9 juni 2016

  WOW mijn vader BBQ-t al sinds mijn geboorte. Als kind deden we niet anders op vakantie en heel veel thuis. Zelfs op oudejaarsdag zat hij saté te roosteren om op de jaarwisseling saté te kunnen eten (een traditie overgehouden uit zijn jeugd in Indonesië). Ik gun hem deze BBQ-bijbel zo. Hij zegt altijd ik ben nooit te oud om te leren. En ik weet zeker dat hij hier heel veel aan heeft. Het is een top vader.

 • Beantwoorden Vera Blok 9 juni 2016

  Dat zou super zijn voor de vader van mijn zoontje! Hij houdt van koken en bakken maar de bbq is z’n favoriet. Hij probeert steeds meer uit een daar zou dit boek zeker bij helpen! Op naar een mooie bbq zomer!

 • Beantwoorden Cecile 9 juni 2016

  Oh ja, voor bij de nieuwe BBQ die we krijgen kan mijn man Peter (vader van 3 dochters) deze gebruiken.

 • Beantwoorden Nicole Perdok 9 juni 2016

  Julius weet wel wat lekker is?. Dit zou een ideaal vaderdagcadeau zijn, krijgen we eens een keer andere dingen dan speklapjes en hamburgers!

 • Beantwoorden Ingrid 9 juni 2016

  Mijn vader is al wel iets te oud om nog achter de bbq te staan (80) maar mijn man gaat met plezier iets lekkers uit deze bbq-bijbel maken voor mijn vader

 • Beantwoorden Nynke B 9 juni 2016

  De kwalitatief goede barbecue heeft hij vorig jaar gekregen, maar ja techniek ontbreekt nog een beetje, dus deze bijbel kan hij goed gebruiken.

 • Beantwoorden Marleen Oskamp 9 juni 2016

  Mijn man is aanstaande vader en houdt erg van bbq’en. Zou echt super leuk zijn voor zijn eerste vaderdag!

 • Beantwoorden Angelique Vaessen 9 juni 2016

  Onze papa bbq nooit, dus dat wordt een keertje tijd.
  Dit boek zou dan zeker van pas komen, anders weet mama er wel raad mee, aangezien zij meestal bbq.

 • Beantwoorden Samantha 9 juni 2016

  Ja dat zou te gek zijn voor mijn man. Hij is binnenkort ook jarig, dus dat zou 2 vliegen in 1 klap zijn.

 • Beantwoorden Kim 9 juni 2016

  ???nu maar hopen dat we winnen!!!
  Mijn heeft van ons een prachtige bbq gekregen.
  Nu nog variaties leren maken!!!
  ???? wij houden ervan❤️

 • Beantwoorden Dana 9 juni 2016

  Geweldig voor de papa van onze drie jongens! Ze zijn dol op vlees, maar enige variatie zou welkom zijn?

 • Beantwoorden Jopie Bats 9 juni 2016

  ,
  ,:’ `..;
  `. ,;;’%
  +;;’%%%%%
  /- %,)%%
  ` \ %%
  = )/ \
  `-‘/ / \
  /\/.-.\
  | ( |
  | | ||
  | | ||
  _.—–‘ ||
  / \________,’|
  (((/ | |
  // | |
  // |\ |
  // | \ |
  // | \ |
  // | \ |
  // | \ |
  // | |\ |
  // | | \|
  // \ \
  c’ |\ \
  | \ \
  | \ \
  |.’ \ \
  _\ \.-‘ \
  (___.-(__.’\/ Mijn papa is al 72 maar nooit te oud om te leren.

 • Beantwoorden Britt Louisse 9 juni 2016

  Mijn vader is gek op bakken en koken en natuurlijk BBq-en mijn vader leert mij ook de kneepjes van het koken,bakken ,bbq.
  Met dit boek maak ik mijn vader super blij!!!!
  Nu maar duimen!

 • Beantwoorden Angelique 9 juni 2016

  Als deze bakbijbel net zo super is als de bakbijbel van Rutger, dan kan ik mijn man en zonen (mijn mannen) nog meer verwennen, verrassen.
  Dan hebben we vaker een reden voor een feestje, namelijk iets zelfgemaakt.
  De mannen kunnen mij ook eens verrassen met iets zelfgemaakt op de Bbq.
  En natuurlijk super cool als je weer eens iets anders kunt presenteren tijdens een verjaardag of feestje.

 • Beantwoorden Danielle 9 juni 2016

  Wauw, dat is een super vaderdagcadeau voor mijn man, vader van mijn zoontje. Samen zijn ze gek op bbqen. Voor quality time tussen vader en zoon!

 • Beantwoorden nina 9 juni 2016

  superleuk, kan mijn vader zich niet meer verschuilen achter zijn befaamde speklapjes. We krijgen hem niet op een ander recept bij het bbq. Met dit boek heeft hij geen excuus. Verlos ons van zijn zwartgeblakerde speklapjes. !!

 • Beantwoorden Moniek 9 juni 2016

  Wat een super vaderdag cadeau! Mijn oudste zoon vindt papa helpen tijdens de bbq al heel leuk. Maar lekkere bbq gerechten en zeker de toetjes samen voorbereiden zou t bbq festijn helemaal compleet maken!

 • Beantwoorden Sanne Timmermans 9 juni 2016

  Zou erg leuk zijn! Aangezien er altijd voor wordt gezorgd dat hij wordt uitgenodigd bij een bbq. Met deze bbq bijbel is er geen excuus meer om het niet zelf te doen en kan de bbq (die nu staat te verstoffen in de schuur) eens goed gebruikt worden!

 • Beantwoorden Lysanne 9 juni 2016

  Wauw dat zou gaaf zijn voor mijn man, papa van Tess en Noud. Afgelopen week is net onze nieuwe Weber barbecue binnen gekomen. Deze bijbel zal geweldig zijn om nieuwe dingen uit te proberen.
  Ook mijn eigen vader zal dit boek geweldig vinden. Als kok op locatie gebruikt hij erg vaak zijn barbecue. Zo kunnen mijn vader en mijn man dus mooi recepten uit wisselen.
  Dus de bbqbijbel is hier zeer welkom!!!

 • Beantwoorden Anita H. 9 juni 2016

  Ik hou er zelf ook wel van. En als ik mijn pa ertoe kan bewegen om wat meer variatie op het vuur te gooien, dan kan ik er zelf van mee profiteren.

 • Beantwoorden Esther 9 juni 2016

  Ik ben zo blij met m’n bakbijbel, ik zou vast net zo blij zijn met de BBQbijbel!

 • Beantwoorden Mariska Simons 9 juni 2016

  Ik zou deze bbq bijbel graag voor mijn vriend willen winnen. Hij is een geweldige vader voor zijn 2 volwassen dochters. En ik ga over 2 weken met hem trouwen ?. Hij vind het heerlijk om voor ons te koken en als hij aan het bbq-en is, dan zorgt hij altijd eerst voor ons en gaat als laatste zelf eten. Het is echt een schat van een man. Mijn man bijna ☺. En hij verdient het.

 • Beantwoorden Kim Vrijmoed 9 juni 2016

  Geweldig de bbq bijbel! Ik zou hem graag willen winnen voor mijn schoonvader! Die komt hier elke week smullen van een lekker recept van de bakbijbel.. Brownies, cake, toetjes.. Alles gaat er in! Dan kunnen we eindelijk daar elke week gaan smullen van een recept uit de bbq bijbel!

 • Beantwoorden Esther 9 juni 2016

  Oh, niet goed gelezen

 • Beantwoorden Linda 9 juni 2016

  Ik zou graag deze bbq bijbel winnen voor mijn vader, zodat we het eindelijk niet meer kunnen hrbben overkarbonaadjes a la papa. (Met zo’n mooie zwarte korst)

 • Beantwoorden Astrid 9 juni 2016

  Bakken gaat me tegenwoordig zeer goed af, dankzij alle boeken van Rutger. Koken lukt ook nog wel, maar barbecueën is een ander verhaal. Dat vind ik best moeilijk, maar ik zou het heel graag goed kunnen, omdat ik binnenkort 50 word en een barbecuefeest ga organiseren voor 35 mensen. De BBQ bijbel zou me geweldig helpen bij dit feest.

 • Beantwoorden Tess 9 juni 2016

  Voor mijn schoonvader Cor omdat hij altijd voor ons klaarstaat en omdat hij gek is op barbecuen!

 • Beantwoorden Rixt Baas 9 juni 2016

  Mijn eigen lieve papa is inmiddels al meer dan 20 jaar niet meer bij ons. Mijn lief daarentegen en vader van onze 2 zoons is een echte bbq king. Nou ja dat wil hij wel heel graag zijn. De BBQ bijbel van Julius kan daaraan nog meer bijdragen en zou ik m van harte gunnen

 • Beantwoorden Betty 10 juni 2016

  Als deze bijbel net zo mooi is als jouw bakbijbel zou ik hem graag willen vragen voor mijn vader. Hij is 93 en kookt nog iedere dag voor mijn moeder van 85. Het eten is altijd heerlijk. Maar een beetje inspiratie kan nooit kwaad toch.?

 • Beantwoorden Tineke van ombergen 10 juni 2016

  WoW wow wow dat is een waanzinnig mooi boek. Dan zou ik toch een topcadeau hebben. Aan zijn visbakskills hoeft ie niet meer te werken, maar voor de rest zou hij het prachtig vinden. Kan hij tegelijkertijd mijn fanatieke bbq-ende schoonzoon heel jaloers maken. Haha we zullen het zien, benieuwd en fingers .crossed.

 • Beantwoorden elly van dongen 10 juni 2016

  Voor Ton, mijn man, vader van mijn kinderen…koken doet ie zo weinig mogelijk, maar als de BBQ verschijnt, staat hij vooraan in de rij, Alleen de tradtionele BBQ begint wat te vervelen dus dit boek zou geweldig zijn!!

 • Beantwoorden Anneke van der Linde 10 juni 2016

  Graag voor mijn man ( zelf ook vader 😉 ) zodat we mijn en zijn vader kunnen uitnodigen om bij ons te komen bbq’en op vaderdag en hopelijk op nog vele andere zonnige avonden . Drie vliegen in 1 klap dus. Zelf doen ze het niet meer en wij hebben iets te weinig inspiratie om verder te komen dan de hamburgers en de saté….

 • Beantwoorden Nina 10 juni 2016

  omdat dit een echt mannencadeau is!

 • Beantwoorden Esmée Draaisma 10 juni 2016

  Ik zou deze prachtige BBQ bijbel ontzettend graag voor mijn vader willen winnen. BBQ’en is een van de grootste hobby’s van mijn vader. Hij zoekt graag recepten voor de BBQ, helaas lukt het zoeken op het internet niet altijd even goed. Daarom zou deze bijbel zou ontzettend van pas komen. op deze manier kan hij leuke en interessante recepten goed en snel opzoeken. Mijn vader verdient het omdat hij altijd zo’n lieverd is voor ons. Hij doet alles voor ons en nu wil ik hem wat teruggeven.

 • Beantwoorden Marion Vermaas 10 juni 2016

  Ohhhhh. Jaaaaa, héél graag!
  Onze kamado heeft deze week een mooie plek gekregen in de tuin compleet met een dakje erboven en volop op zoek naar inspiratie om ermee aan de slag te gaan!
  En eh…. jouw Bakbijbel staat hier natuurlijk ook in de kast! 🙂

  • Beantwoorden immobilie mit kredit verkaufen 29 november 2016

   Hannah February 15, 2012 at 9:59 AMDolphin wet awesome playing dancing swimming moving all around ocean Friends Fun greatplaying laughing chasing always fun together forever school

 • Beantwoorden Suzan de Jong 10 juni 2016

  Ik zou dit boek graag voor mijn vriend willen winnen. Hij is een echte vleeseter alleen wil het op de barbecue nog niet heel erg lukken. Dit boek kan hem zeker helpen voor bereiden van een lekker stukje vlees op de barbecue! Hij gaat voor het vlees, dan ga ik voor de desserts die op de barbecue worden gemaakt. Dat zou toch geweldig zijn?

 • Beantwoorden Henriette Leeuwis 10 juni 2016

  Mijn vader is dol op BBQ-en en ik ben dol op mijn vader en zijn BBQ-kunsten.
  Dit zou echt een GEWELDIG cadeau zijn voor hem.
  Ik ga dan ook heel hard duimen dat ik hem hiermee mag verrassen ?

 • Beantwoorden Marjan 10 juni 2016

  Ja graag voor de vader van mijn 2 zoontjes. Bijna wekelijks bakt hij al uit de bakbijbel en wat zou hij ook blij zijn voor een bbqbijbel; zijn andere grote hobby!

 • Beantwoorden Christina 10 juni 2016

  Drie bengels op een rij
  roepen één voor één: wij zijn blij!
  Vrijdagmiddag, 17 uur
  nog even en de bbq
  wordt door onze papa
  ontstoken! Nog even
  kiezen uit de BBQbijbel
  wat hij mag gaan maken
  voor zijn bengelschatjes op een rij.
  Maar eerst, moeten wij
  zijn drie bengelschatjes op een rij
  maken een rijmelarij.
  Onze papa is de beste
  en heeft de BBQbijbel dik verdiend!

 • Beantwoorden Kyra 12 juni 2016

  Ik zou deze bbq bijbel graag winnen voor de vader van mijn 3 zoons. Hij is een echte bbq man en onze oudste zoon van 11begint ook al interesse te krijgen in het aansteken van de bbq en houdt ook van koken en bakken. Hoe leuk is het dan dat mijn zoons dit boek samen aan hun vader kunnen geven. Voor nog meet bbq plezier en quality time tussen vader een zoons.

 • Beantwoorden Marieke 12 juni 2016

  Gisteren op een feestje enorm genoten van een bbq, grote stukken vlees om met elkaar te delen.. Eens iets anders dan een standaard bbq.. Dit wil ik thuis ook kunnen, fantastich! Daarom zou ik heel graag de bbq bijbel winnen, dan leer ik het ongetwijfeld!

  • Beantwoorden http://www./ 10 januari 2017

   Slenger meg med i siste liten 🙂 Wrap belte habano fra Moo er det jeg ville kjøpt meg, liker pÃ¥ FB ogsÃ¥!God Søndag!

 • Beantwoorden Anne 12 juni 2016

  Ik wil dit boek graag winnen voor mijn man, het is immers zijn eerste vaderdag! In oktober zijn wel ouders geworden van een prachtig meisje. Naast fulltime werken en bouwen aan ons klushuis weet mijn man ook nog tijd voor mij en ons dochtertje te vinden. Ik wil hem met vaderdag bedanken voor al zn harde werk en zn liefde!

 • Beantwoorden Dorien den Hertog 12 juni 2016

  Altijd handig zo’n boek vol ideeën en lekkere recepten voor op de bbq, het wordt eens tijd mijn vader iets anders op de bbq legt dan de standaard stukjes vlees. En helemaal top voor vaderdag:)

 • Beantwoorden Maja van der Sluijs 12 juni 2016

  Ik zou dit boek heel graag voor mijn man winnen misschien gaat hij dan eens een keer zelf de bbq verzorgen 🙂

 • Beantwoorden Yvette 12 juni 2016

  Mijn zoontje van bijna drie wil dagelijks helpen met het koken en probeert ook altijd zijn vader er bij te roepen maar die houd daar niet van dus dan doen wij het met zijn tweetjes. BBQen vind zijn vader wel leuk al ontbreekt het hem aan inspiratie, met dit boek zou dat goed moeten komen;) en kan mijn zoontje ook eens samen met zijn vader koken!

 • Beantwoorden Jessika 12 juni 2016

  Gaaf ik weet niet meer wat ik moet kopen. Dit zou e oplossing zijn.

 • Beantwoorden Saskia 12 juni 2016

  2 weken geleden een bbq workshop kado gedaan aan Mark van Dijk. Nu zijn we beiden om, nieuwe kolen bbq aangeschaft, maar tips en ideeën zijn erg welkom, want Mark is klaar met de standaard bbq.

 • Beantwoorden Anja Lucassen 12 juni 2016

  Deze prachtige BBQ bijbel zou een prachtig kado zijn voor zondag.

 • Beantwoorden Corrie Jasperse 13 juni 2016

  Samen met jouw bakbijbel en de BBQ bijbel ben je helemaal klaar.

 • Beantwoorden Birgit Boesten 13 juni 2016

  Graag zou ik deze winnen voor mijn papa! Hij (73) is de
  Kok in huis en hij is gek op bbq! Alleen kan hij wat hulp gebruiken met ideeën voor op de bbq. Hij krijgt van ons voor vaderdag een hele mooie bbq met temperatuurmeter etc….daar zou dit boek natuurlijk helemaal bij passen! Gewoon omdat hij de liefste papa en opa is!!

 • Beantwoorden Chantal Verloop 13 juni 2016

  Ik zou dit boek heel graag willen winnen voor mijn vader. Hij en mijn zus vinden BBQ’en heerlijk en heel leuk om te doen en zo kunnen ze samen lekker allerlei dingen uit proberen. En dan zorg ik voor het toetje uit de Bakbijbel! Ik zie ons alweer helemaal zitten met al het heerlijke eten. Ik ga duimen!

 • Beantwoorden Marieke van Broekhoven 13 juni 2016

  Ik zou deze bbq bijbel heeel graag winnen voor mijn vader. Vorig jaar heeft hij van ons een mooie bbq kado gekregen voor vaderdag (was ook een beetje eigenbelang haha) maar het zou heel goed van pas komen als ik nu deze bijbel voor hem won. Afgelopen weekend was daar maar weer eens het bewijs van dat het vlees te zwart was geworden…De bbq heeft zoveel mogelijkheden en wij weten de helft er nog niet van hoe het allemaal het beste bereid kan worden. Dus het zou super zijn om deze bbq bijbel te winnen!

 • Beantwoorden Margo 13 juni 2016

  Ik wil ‘m graag winnen voor mijn vriend. Nu ik dit schrijf komt de regen met bakken uit de hemel, maar wij (zijn zoon en ik) verlangen naar het mooie weer om de bbq aan te steken. Een win-win situatie: vriendlief een prachtig boek en wij heerlijk eten!

 • Beantwoorden Wendy versteegh 13 juni 2016

  Meet my meat roept hij altijd, onze bbq baas!
  Vaderdag komt eraan, onze held verrassen met dit boek zou super leuk zijn! Scoren wij ook eens met de BBQ!

 • Beantwoorden Rienneke 13 juni 2016

  We hebben het juist van het weekend nog over bbqen gehad. We hadden het erover dat het eigenlijk altijd maar vlees van de slager is, maar dat er nog zoveel meer mogelijkheden zijn op de bbq. Hopelijk winnen we dit boek en kan ik deze aan onze lieve vader geven, en gaan we aan de slag met de recepten!

 • Beantwoorden lotte 13 juni 2016

  Oh heel leuk! Zou ik erg graag willen winnen voor mijn vader.
  Zodra de eerste zonnestraaltjes tevoorschijn komen, staat onze barbecue buiten alweer te branden.
  Hij grijpt elke kans aan om te bbqen, ook al liggen er nog maar een paar stukjes vlees in de koelkast.
  Sinds ik op kamers ben, mis ik dit stiekem wel, al dat bbqen. Als ik dan een paar dagen thuis bij mijn ouders ben, hoop ik ook altijd dat mijn vader de bbq weer aansteekt.
  Dit boek zou zeker weer een nieuw excuus zijn voor hem om te kunnen bbqen.
  Maar stiekem heeft niemand hier thuis verder problemen mee! 😉

 • Beantwoorden Carlien 13 juni 2016

  Het zou niet meer dan eerlijk zijn om een bbqbijbel in huis te hebben voor onze eigen grillvader Theo. Heb al een uitzondering gemaakt met een bakbijbel en dat terwijl we toch echt elkaar beloofd hebben dat geloof niet tussen onze liefde komt, dus ik wel en hij niet: dat is vragen om problemen. Dus voor de liefde: graag eentje voor de bbqheld in ons huishouden.

 • Beantwoorden chen 13 juni 2016

  Zodat we straks lekker kunnen gaan BBQen!

 • Beantwoorden Marleen 13 juni 2016

  Tenzij ze in de hemel ook barbecuen is het helaas niet weggelegd voor mijn vader.
  Ik zou er mijn vriend blij mee maken. Hij houdt niet van koken, maar begint te glunderen als hij achter de barbecue staat. Het oergevoel komt dan goed los en ik mag er niet aankomen. Het zou leuk zijn als hij zijn vaardigheden wat kan uitbreiden. Ik kijk uit naar de resultaten!!

 • Beantwoorden Kathy Weertman 13 juni 2016

  Na jouw super fijne bakbijbel wil ik mijn vader heel erg graag blij maken met de bbqbijbel. Overzichtelijk, mrt super fijne basisrecepten die gewoon fijn zijn om te hebben. En BBQen met mijn vader wordt er alleen nog maar leuker van!

 • Beantwoorden Saskia van de L. 14 juni 2016

  Natuurlijk wil ik meedoen om deze voor mijn man te winnen.. Zo kan ik hem eens wat vaker laten koken 🙂
  Een barbecue maakt toch een beetje de oermens in mannen los! En misschien dat er dan ook eens iets anders op het rooster ligt dan grote lappen vlees.

 • Beantwoorden CJM de Kok 14 juni 2016

  Voor mijn vader die niet bij de bbq weg te slaan is en ook altijd tips en commentaar aan iedereen geeft, dit boek zou hem nog meer trucks en recepten bieden om los te gaan deze zomer waarvan ik weer kan profiteren

 • Beantwoorden Nadia 14 juni 2016

  Mijn vader steekt alleen de barbecue aan. 🙁 Ik zou mij wensen dat hij meer doet want moeder doet het meeste werk. Ze is door omstandigheden niet meer zo fit en hier zou mijn vader ook een echte BBQ meester kunnen worden.

 • Beantwoorden Anne 14 juni 2016

  Mijn vader wilt altijd alles zo snel mogelijk achter elkaar op de barbeque gooien. Het zou leuk zijn als hij eens zou leren om echt te barbequen. Verder ben ik gek van toetjes, dus toetjes van de barbeque lijkt me helemaal een goed plan!
  Zelf heb ik nog niet echt barbeque-ervaring maar dit lijkt me een goede kans om wijze lessen te leren! 😉

 • Beantwoorden Marjan 16 juni 2017

  ik gun het mijn vader Eddie Oppedijk, ik vind echt dat hij wel een barbecue bijbel kan gebruiken. Mijn vader kan bijna alles…huizen bouwen, kapotte wasmachines en andere apparaten weer maken en hij naait zelfs de gaten in zijn sokken en onderbroeken weer mooi dicht. Hij kan alleen niet barbecueën. Hij presteert het zelfs om het vlees op een elektrische barbecue aan te laten branden! Dus ik gun hem en voor de gezondheid van mijn familie een barbecue bijbel zodat hij op de goede en gezonde manier kan leren hoe gerechten te bereiden op de barbecue.

 • Laat een reactie achter