Volg Rutger Bakt:

Win 1 van de 5 Koekjesbijbels!

15 september 2018 | Inspiratie, Winacties | 215 reacties

Win 1 van de 5 Koekjesbijbels!

 

Sinds begin augustus is mijn nieuwste boek Koekjesbijbel uit! Met meer dan 170 recepten voor de lekkerste koekjes zit je zeker gebakken met dit boek. Enkele previews uit Koekjesbijbel heb je hier op mijn blog al voorbij kunnen zien komen. Zo zag je hier the making of Koekjesbijbel, hier het recept voor jodekoeken en hier het recept voor Jan Hagel. Vandaag heb ik een hele toffe winactie voor je!

 

Nieuwsgierig geworden naar Koekjesbijbel, of wil je ‘m gelijk bestellen? Dat kan hier!

 

Wat moet je doen om Koekjesbijbel te winnen?

Zowel op Facebook als op Instagram deel ik vandaag deze koekjesactie. Om een Koekjesbijbel te winnen, tag je onder het bericht diegene met wie jij samen koekjes wilt bakken uit #Koekjesbijbel. Of laat in een reactie onder dit bericht achter met wie jij graag koekjes wilt bakken! Want of je nu koekjes bakt met je beste vriend(in), je oma, de buurvrouw of je kind: samen koekjes bakken is het allerleukste! Uit alle reacties trek ik vijf winnaars die zelf aan de bak kunnen met Koekjesbijbel!

Over twee weken – op zaterdag 29 september– maak ik de vijf winnaars van Koekjesbijbel bekend!

 

Wil je trouwens weten op welk koekje jij zelf het meeste lijkt? Doe dan hier de koekjestest!

koekjestest

 

Vorige post Volgende post
Koekjesbijbel is vanaf nu verkrijgbaar! Met meer dan 170 koekjes zit je zeker gebakken! Bestel Koekjesbijbel hier!

Bekijk ook:

215 reacties

 • Beantwoorden Richard van der linden 15 september 2018

  Ik zou graag koekjes bakken met mijn neef Gijs.

  • Beantwoorden bertha Lanting 21 september 2018

   Ben dol op koekjes, en met deze mooie koekjes bijbel, kan ik er nog meer bakken en maken, samen met mn buurvrouw die dol op bakken is

 • Beantwoorden Carolien 15 september 2018

  Ik bak graag koekjes met mn 3 kinderen van 5, 3 en 1 die ontzettend graag deeg smullen? en daarna van elk koekje kunnen genieten

 • Beantwoorden Rosalie 15 september 2018

  Leuke winactie, ik bak het liefst met mijn vriend (die alles ook met liefde proeft ;-))!

 • Beantwoorden Jens 15 september 2018

  Ik bak graag koekjes met die liefde van mijn leven mijn vrouw die ook nog eens 19 september jarig is dit zou een mooi cadeau voor haar zijn.

 • Beantwoorden Tjitske 15 september 2018

  Wat een leuke winactie!! Ik zou graag koekjes bakken met mijn man! Hij heeft nog maar weinig bakervaring, maar heeft pas wel hele lekkere chocolate chip cookies gebakken ?. Ik moest me inhouden om niet allerlei aanwijzingen te geven, maar zonder mijn hulp ging het hem ook al heel goed af! Ik ben heel benieuwd naar de Koekjesbijbel, de Bakbijbel is hier in ieder geval al een groot succes gebleken ?.

 • Beantwoorden Sanne 15 september 2018

  Het liefst bak ik met onze drie kinderen. Die het liefst tegelijk willen helpen en bovenop het aanrecht klimmen om er goed bij te kunnen☺. Uiteindelijk worden de koekjes gekeurd door papa en opa.. Eigen gebakken koekies zijn natuurlijk het aller aller lekkerst!! Ik waag graag een kansje!

 • Beantwoorden Sandra 15 september 2018

  Zulke geweldig leuke dingen, doe ik het allerliefste samen met mams! En daarna met ’n kop chocolademelk genieten van alle lekkers 🙂 hmmm

 • Beantwoorden Jet 15 september 2018

  Ik zou graag koekjes willen bakken met mijn broertje van 11. Het is altijd supergezellig met hem en vooral het afwegen van alle ingrediënten vind hij leuk. Hij maakt er altijd een uitdaging van alles precies in 1x op het goede getal te krijgen. En als de koekjes voor hem goedgekeurd zijn let hij wel op dat ze niet opgegeten zijn door anderen voordat hij er te weinig op heeft gehad 😉

 • Beantwoorden Ysabel 15 september 2018

  Ik kan niet wachten om in de winter koekjes te bakken met mijn allerliefste moeder. Dit is altijd onze traditie geweest. Samen in de keuken lekker proeven van het deeg, want dit is heel belangrijk ;). Daarna altijd trots onze winter koekjes delen met vrienden en familie of samen onder een dekentje met een kop thee alles samen op smullen.

 • Beantwoorden Petra 15 september 2018

  Leuke actie! Ik bak graag met een van mijn dochters uit je bakbijbel, al vindt de oudste van 11 het ook leuk om zelf aan de slag te gaan.

 • Beantwoorden Eva 15 september 2018

  Ik zou graag koekjes willen bakken met mijn collega’s! Lijkt me een mooi teamuitje waardoor we (nog) beter leren samenwerken en elkaar beter leren kennen omdat we tijdens het bakken – en het opeten van de waarschijnlijk superlekkere koekjes – ook lekker kunnen kletsen.

 • Beantwoorden Goitske 15 september 2018

  Ik wil hem heel graag winnen om koekjes te bakken met mijn kinderen Jan (bijna 6) en Teun (4) maar ook heel graag met mijn nichtje Juanita. Laatst al diverse koekjes gemaakt uit de bakbijbel samen met haar toen ze hier logeerde

 • Beantwoorden Sytske 15 september 2018

  Gezellig met mijn neefje en nichtje.

 • Beantwoorden Anita 15 september 2018

  Ik bak koekjes met mijn dochter Lyzanne . Het loopt weer bijna tegen kerst en dan is het niets leuker om de tijd voor kerst al koekjes te bakken. En zeker om al die recepten uit te proberen uit de koekjes bijbel.. op 29 september ben ik bij Taart en Trends en hoop je dit jaar ook weer te zien #Rutger geweldig zou dat zijn..

 • Beantwoorden Linda Smit 15 september 2018

  Ik bak graag koekjes met Nienke en Anke Tholema die zich altijd verheugen om iets lekkers te bakken…. en vooral om alles op te eten. ❤️

 • Beantwoorden Everlike Diepenbroek 15 september 2018

  Samen met mijn zusje #Henriët Roozemond-Herweijer! We wonen best ver bij elkaar vandaan, zijn 5,5 en 4 maanden geleden allebei moeder geworden van een zoon Dus een goede reden om weer eens met elkaar wat leuks te doen.

 • Beantwoorden Marianne in't Veld van der Wildt 15 september 2018

  Ik bak graag de allerlekkerste koekjes met mijn zoon Tristan en nichtje Linde. Die twee zijn de grootste koekiemonsters in de familie en houden van lekker smikkelen. Samen hebben zij altijd de grootste lol en elke vakantie worden er de lekkerste dingen gebakken. Daarom win ik graag deze bijbel zodat we heerlijke nieuwe recepten kunnen uitproberen in de herfstvakantie.

 • Beantwoorden Sandra geenen 15 september 2018

  Ik zou graag samen met mijn dochter koekjes willen bakken met een lekker bakje koffie en gezellig bijpraten komt dit boek goed van pas =D! #lovekoekjes

  • Beantwoorden Sandra geenen 15 september 2018

   Ik zou graag samen met mijn dochter koekjes willen bakken met een lekker bakje koffie en gezellig bijpraten komt dit boek goed van pas =D! #lovekoekjes

  • Beantwoorden Liza Braken 15 september 2018

   Wil graag met mijn kleinkinderen koekjes.bakken
   Ze wonen niet dichtbij dus koekjes bakken is altijd een feest
   Als ze bij oma zijn

 • Beantwoorden kitty greven 15 september 2018

  Ik bak graag met mijn kleinzoon vooral voor de kerst want dan bak ik ieder jaar 10 verschillende koekjes ook met suiker mooi kleuren engelen en kerstbomen. Maar de rest van het jaar bak ik ook veel koekjes,

 • Beantwoorden M. Meus 15 september 2018

  Mijn kleinzoon en ik bakken vaak samen, dus Tim, zullen we samen koekjes bakken?

 • Beantwoorden Jacques Leliveld 15 september 2018

  Heb op Facebook en Instagram een reactie geplaatst. Weet niet of dat allemaal goed is gegaan.. wil in ieder geval met deze koekjesbijbel mijn creaties verbeteren.. Ben benieuwd

 • Beantwoorden Monique 15 september 2018

  Ik bak graag koekjes met mijn kinderen. Vanwege alle voedselintoleranties is het wel vaak aanpassen. Maar het is een leuke uitdaging om toch iets lekkers te bakken

 • Beantwoorden Rudin 15 september 2018

  Ik zou graag koekjes bakken met mijn zusje. Ik woon sinds kort op mijzelf en zie mijn zusje daardoor minder. Super leuk dus om samen koekjes te gaan bakken. Dan komt automatisch mijn vader daarna ook langs want hij is dol op koekjes!

 • Beantwoorden Josje 15 september 2018

  Ik bak graag koekjes met Mn dochter maar ook heel graag alleen lekker experimenten

  • Beantwoorden Petra 15 september 2018

   Ik bak graag koekjes met mijn dochter Lieke. Die het gezellig vind om lekker te kokkerellen als mama aan het koken is

 • Beantwoorden Charlotte 15 september 2018

  Omdat degene die ik wil taggen geen instagram heeft: ik wil koekjes bakken met mijn zusje! En dan mogen onze vriendjes hun buik vol eten 😀

 • Beantwoorden Carin 15 september 2018

  Wat leuk! Ik zou graag iets uit je boek willen bakken met mijn neefje. Lijkt me ontzettend leuk om met hem een keer iets te bakken. Natuurlijk mag hij dan kiezen uit jouw boek wat we gaan maken.

 • Beantwoorden Saskia van den Heuvel 15 september 2018

  Ik zou graag koekjes bakken met mijn dochter Ankie, of op het verzorgingshuis waar mijn moeder zit en de bewoners mee laten helpen.

 • Beantwoorden Stephanie 15 september 2018

  Ik bak heel graag koekjes met mijn zoontje. Hij op het aanrecht zitten en helpen met afwegen en mixen. En tussendoor natuurlijk snoepen. En dan als papa thuis komt helemaal trots de koekjes laten proeven!

 • Beantwoorden melissa ruijsink 15 september 2018

  zou graag willen winnen.. ik hou van bakken en mijn zoontje wil maar al te graag proefpersoon zijn.
  en dan kan ik het boek ook delen met mijn buren die ook van bakken houden

 • Beantwoorden Janneke 15 september 2018

  Samen met mijn hond! Ik lekker in de keuken bezig, hij ligt er dan bij in de hoop dat er iets op de grond valt of iets krijgt. 🙂

 • Beantwoorden Marlon 15 september 2018

  Ik zou graag koekjes uit de koekjesbijbel gaan bakken met een vriendin. Voor haar is geen recept te dol.

 • Beantwoorden Angela Huizinga 15 september 2018

  Ik zou graag koekjes bakken met mijn oude buurvrouw, gewoon gezellig en dan samen opeten met een lekker kopje thee erbij 🍪☕️

 • Beantwoorden Margot 15 september 2018

  De winter lomt er weer aan. Lekker op op een vrije dag of middag koekjes bakken met de kids.

 • Beantwoorden Rosemarijn Engelman 15 september 2018

  Samen met onze dochter Rosanne Engelman wil ik koekjes gaan bakken uit de koekjesbijbel.

 • Beantwoorden Sylvia Roos 15 september 2018

  Het leukste zou zijn wanneer ik samen met mijn moeder de koekjes zou maken! Dat zou namelijk betekenen dat ik haar eindelijk de keuken in heb gekregen 😂 En ze verkocht vroeger koekjes in de oude bakkerswinkel Van Meer & Schoep in Rotterdam, dus ze is gek van paleisbanket, weesper moppen en ga maar door. Dus met de Koekjesbijbel hoop ik haar eindelijk over te halen 😉

 • Beantwoorden Tessa 15 september 2018

  Zou graag koekjes bakken met mijn oud-collega Nanette. Zij is al een bakprinses, maar ik kan het kookboek nog goed gebruiken 😉

 • Beantwoorden Mariska 15 september 2018

  Wat een toffe winactie! Ik zou heel graag met mijn zusje Chantal de keuken induiken! We zijn beiden bakfanaten en koekjes bakken samen lijkt me gezellig! Tevens voor mij weer een goede gelegenheid om deze bakdiscipline verder te ontwikkelen, want qua alles is dit mijn zwakste schakel 🙂

 • Beantwoorden Denise de Ridder 15 september 2018

  Samen met mijn dochter Amé! Ze is nu pas 6 maar bakken is al echt haar hobby. Cupcakes, helpen met taarten en ze houdt ook erg van koekjes bakken! Vooral omdat koekjesdeeg zo lekker is denk 😉
  Het zou leuk zijn om onze collectie van jouw bakboeken compleet te maken en aan de slag te gaan met de Koekjesbijbel!

 • Beantwoorden Samantha Haak Molema 15 september 2018

  Ik zou graag koekjes bakken met de klas van mijn dochter van bijna 7 jaar. In december, lekker voor sinterklaas of juist kerstmis samen in de keuken op school bezig zijn met zijn allen!
  Maar natuurlijk ook eerst thuis testen met manlief Dennis en dochter Eline!

 • Beantwoorden Rozemarijn 15 september 2018

  Heel graag win ik dit boek om samen met mijn twee meiden (8 en 10 jaar) koekjes te bakken en vooral te experimenteren met het omzetten van de recepten naar glutenvrije koekjes.

 • Beantwoorden Liane van der Grift 15 september 2018

  Lijkt me leuk om samen met mijn vriendin Bianca koekjes te bakken. We gaan al jaren samen op vrijdagochtend gezellig knutselen en meestal halen we dan iets bij de voor bij de koffie. Hoe leuk zou het zijn om eerst samen koekjes te bakken, zodat we daarna superverse en heerlijke koekjes hebben bij de koffie !

 • Beantwoorden Yvonne 15 september 2018

  Ik ga koekjes bakken met mijn kleinkinderen, dat zijn er 16 dus dan kunnen we al heel wat koekjes uit proberen. Ik ben bang dat dan mijn dochters en schoondochters ook al staan te trappelen, dus we gaan vrolijk verder met bakken. Zoons en schoonzoons zullen wel hun verzoekjes hebben, maar of ze zelf willen bakken dat wordt een uitdaging.

 • Beantwoorden Saskia 15 september 2018

  Ik zou hem graag voor mijn dochter Sarah winnen! Ze wil graag bakker worden en bakt elk weekend wel wat lekkers voor ons!

 • Beantwoorden Willemieke 15 september 2018

  Het allerliefste bak ik koekjes samen met mijn 4 jarige zoon Sander. Samen maken we de mooiste creaties en hebben we de grootste lol met elkaar!

 • Beantwoorden Marieke 15 september 2018

  Samen koekjes bakken is altijd een feest!
  De kinderen staan vooraan om te helpen wegen, kneden, vormen, en natuurlijk te proeven (zowel voor als na het bakken ;-))
  Ik zou het geweldig vinden om de koekjesbijbel te ontvangen en samen met mn 4 dochters en 1 zoon gezellig aan de bak te kunnen gaan!

 • Beantwoorden Heidy Dijkman 15 september 2018

  Vroeger bakte ik altijd al koekjes met mijn moeder. Tegenwoordig doe ik dat met mijn zoontje. Net als ik vroeger snoept hij tegenwoordig het liefst van het deeg 😉 Wij hopen op lekkere variatie en inspiratie uit de koekjesbijbel. Een keer wat anders dan zandkoekjes ….

 • Beantwoorden Daisy Bellekom 15 september 2018

  Ja leuk!! Samen met onze kindjes koekjes bakken is toch wel het leukste wat er is !

 • Beantwoorden Brenda 15 september 2018

  Wat een leuke winactie! Met mijn kindjes sta ik graag in de keuken. Klutsen, kneden en figuurtjes uitsteken vind mijn oudste zoontje leuk. Samen zittend met mijn jongste zoontje voor de oven. Kijkend hoe alles vormt, om het daarna heerlijk op te mogen smullen. De buurvrouw staat al smullend bij het hek en de buurman proeft en bekritiseerd. Maar het is en blijft, oowh zo leuk, om te bakken. Nieuwe recepten zijn dan ook zeer welkom, hihi.

 • Beantwoorden Alice 15 september 2018

  Leuke winactie, kom graag in aanmerking voor de koekjesbijbel. De bakbijbel heeft hier ook al een vast plaatsje in de keuken. Ik bak graag koekjes met mijn dochter. Ze zit al een tijdje in de lappenmand en het bakken van koekjes zal haar vast opbeuren!!

 • Beantwoorden Joyce 15 september 2018

  Mijn drie zussen houden helemaal niet van bakken, dus mijn neefjes en nichtjes komen regelmatig met de vraag of ze bij mij mogen komen bakken. Het is dan ook altijd feest wanneer ze weer mogen komen. Met mijn eigen kinderen bak ik al vanaf het moment dat ze hun vinger in het beslag konden steken. Niets leuker en lekkerder dan een koekje van eigen deeg 😉 De koekjesbijbel zou een super aanvulling zijn!

 • Beantwoorden Hanneke 15 september 2018

  Ik zou heel graag met zussen koekjes bakken! We bakken heel vaak samen en maken er allerlei mensen blij mee! Lijkt me erg leuk om nu allerlei nieuwe en bekende koekjes zelf te kunnen bakken!

 • Beantwoorden Sannie 15 september 2018

  Natuurlijk wil ik graag koekjes bakken! Vaak met mijn kinderen. Heerlijk om zelfgemaakte koekjes uit te delen of zelf op te eten.

  Rutger: we zijn al heel lang fan van jou en jouw bakboek. De brownies zijn nog steeds hier favoriet.

 • Beantwoorden Ilse 15 september 2018

  Jaaah die zou ik heel graag willen winnen! Ik bak regelmatig koekjes met mijn nichtje en nu heb ik zelf een zoontje gekregen waarmee ik ook graag de keuken ga induiken!

 • Beantwoorden Esty 15 september 2018

  Ik bak wekelijks samen met mijn neefje Joep. Uitbreiding van het repertoire is altijd welkom.

 • Beantwoorden Patricia Mellema Zuiderhof 15 september 2018

  Ik wil ontzettend graag de koekjesbijbel om met mijn dochter Demi Mellema te kunnen bakken. Hier in Noorwegen is de traditie regenachtige dag dan bakdag en met kerst 7 soorten koekjes in een box. Nu na 8 jaar kunnen we wel wat hollandse inspiratie gebruiken 😊

 • Beantwoorden Yvette den Hild 15 september 2018

  Ik bak graag koekjes met mijn moeder: Tineke den Hild! Wij zouden graag de koekjesbijbel willen winnen voor extra inspiratie en nieuwe uitprobeersels!

 • Beantwoorden Marieke 15 september 2018

  Ik heb de koekjesbijbel al voor mijn verjaardag gekregen en bak regelmatig met onze dochter van 6. Maar ik zou graag willen dat een lieve vriendin door wie ik na een bakpauze een paar jaar geleden op de bakbijbel ben gewezen (en vervolgens regelmatig weer wat uit de oven tover) na een grote verbouwing en verhuizing weer aan de bak mag samen met haar twee jongens. Een goed cadeau om samen wat tijd in te halen en tegelijkertijd haar nieuwe oven goed uit te testen.

 • Beantwoorden Maria Maas 15 september 2018

  Ik zou wel eens met jou in de keuken willen staan Rutger!

 • Beantwoorden Riavandertouw 15 september 2018

  Jammer dat ik geen foto kan plaatsen . De kleinkinderen logeren daar hoort koekjes bakken bij . Morgenochtend gaan we weer aan de slag !

 • Beantwoorden Debbie 15 september 2018

  Met mijn dochter!Die net zo’n goede koekjesbakker wil worden als haar moeder. Haar woorden hè?!;-)

 • Beantwoorden Ann Janssens 15 september 2018

  Ik zou dolgraag koekjes bakken met en voor mijn dochterlief!

 • Beantwoorden Lies 15 september 2018

  Ik bak het allerliefst koekjes met mijn kleine oppasvriendje van 5 jaar. Hij vindt het bakken echt fantastisch, hij gaat altijd helemaal los met het deeg en maakt er de gekste figuren van! Dat hij vervolgens moet wachten totdat ze gebakken en afgekoeld zijn is een flinke beproeving 😉

 • Beantwoorden Hetty Peters 15 september 2018

  Ik zou graag nog een keer koekjes willen bakken met mijn dochter Gepke voordat ze naar haar eigen huisje verhuist.

 • Beantwoorden Ot 15 september 2018

  Met mijn lieve zus! Deze als een mooie aanvulling op de Bakbijbel..

 • Beantwoorden Renate Witkowski 15 september 2018

  Met mjjn twee zussen tijdens onze volgende zussenweekend!!

 • Beantwoorden Inge Moorman 15 september 2018

  Met mijn jongste zoon koekjes bakken voor mijn schoonmoeder om haar weer eens te verrassen!

 • Beantwoorden Hilda 15 september 2018

  Als ik daar zo over nadenk zijn er heel veel mensen waar ik koekjes mee zou willen bakken! Ik vind het namelijk enorm gezellig om samen bezig te zijn. Maar ik begin toch met mijn drie jongens, hun enthousiasme is zo aanstekelijk, daar kan niets tegen op.

 • Beantwoorden Karin 15 september 2018

  Ik zou graag koekjes bakken met mijn vriendin, Christa en haar kleinkinderen. Uiteraard daarna lekker opeten onder het genot van een beker warme chocomel

 • Beantwoorden Annette 15 september 2018

  Ik zou heel graag koekjes willen bakken met mijn moeder. Vroeger bakte ze altijd 2 cakes en ik als klein meisje mocht dan altijd de beslagkom uitlikken. Nu zijn de rollen omgedraaid en hoop ik dat we binnenkort weer samen kunnen bakken.

 • Beantwoorden Christine 15 september 2018

  Hele leuke actie. Ik zou graag een exemplaar winnen om met mijn zoon en over een jaar of wat ook met mijn dochter te bakken.

 • Beantwoorden Astrid lodder 15 september 2018

  Ik heb interesse in het koekjesbijbel ik werk in sliederrecht bij villa feest mensen met een beperking die heel goed kunnen bakken taarten bakken en koekjes bakken en alle soorten taarten maken we ze ook doen we nog andere dingen maar daar stuur ik jullie naar de Facebook pagina en link ons dan even de link is villa feest nou ik vind dat villa feest Veel voor de mensen doen zoals bestelling van taarten en koekjes leuke dingen voor een feestje enz kijk maar eens op de link en echt waar ik gun hun koekjesbijbel die een beperking hebben

 • Beantwoorden Linda Dekker 16 september 2018

  Als ik de koekjesbijbel win, neem ik hem graag mee naar mijn werk…. Waar ik met cliënten in het weekend lekker mee aan de bak kan! 😄

 • Beantwoorden Madeleine van Gilst 16 september 2018

  Ik zou heel graag koekjes bakken met mijn kleinkinderen

 • Beantwoorden Sonja 16 september 2018

  Ik bak altijd koekjes met mijn kleindochters Lieve en Janne. Wij zijn dol op lekker bakken en koken.

 • Beantwoorden Annemieke 16 september 2018

  Ik bak altijd graag met m’n dochter. Gezellig in de keuken, oudste doet het meeste en jongste eet het meeste. Zouden het boek graag winnen voor nog meer bak plezier en nieuwe recepten! Heerlijk 😋

 • Beantwoorden Helen 16 september 2018

  Natuurlijk bak ik ze bruin samen met de Kleuterbrigade, bestaande uit mijn eigen kleuter en één of meer vriendjes of vriendinnetjes. Ze zijn altijd in voor nieuwe, leuke koekies, ik ook trouwens.😉☺

 • Beantwoorden Gerda Boonman 16 september 2018

  De koekjesbijbel wi ik graag winnen om aan mijn dochter te geven. Zij heeft coeliakie (glutenallergie) Wij bakken veel samen en gebruiken daarvoor, als leidraad, de recepten uit de bakbijbel. Wij bakken deze natuurlijk wel met glutenvrij ingrediënten en onze ervaring is dat de recepten weinig, tot soms helemaal niet, aangepast hoeven te worden om een goed en lekker resultaat te krijgen. Met de koekjesbijbel hoop ik dat wij vele gezellig bakuren erbij krijgen.

 • Beantwoorden Ezra Jansingh 16 september 2018

  Gaaf zeg! Ik bak heel graag met mijn dochter. Na jarenlang voordoen en samen bakken kan ze het inmiddels beter dan ik.

 • Beantwoorden Lieke van der Koppel 16 september 2018

  Het lijkt mij zo ontzettend leuk om een koekjesboek te winnen! Ik bakte vroeger altijd samen met mijn oma. Bolussen waren onze favoriet. Maar ook was ze gek op roomboter koekjes. Graag zou ik deze bakken voor mijn familie!!! Dan doe ik dat het liefst met mijn nichtje Delana! Zij is net zo gek op bakken als ik! Liefs Lieke

 • Beantwoorden H.a.hagenus 16 september 2018

  Top actief. …ik zou graan koekjes willen bakken met mijn jongste zoon. Hij woont nu begeleid en zijn droom is om een eigen huisje te hebben.
  Ik wil hem helpen met leren koken en koekjes bakken is een prima start.

 • Beantwoorden Ineke 16 september 2018

  In gedachten bak ik koekjes met mijn overleden oma als ik nu in de keuken sta! Oma had toch de lekkerste baktips en ik hoop dat ik later ook zo met mijn kleinkinderen sta te bakken, samen met de koekjesbijbel.

 • Beantwoorden Liesbeth schelvis 16 september 2018

  Bakken doe ik al jaren en nu met mijn kleinkind dat is altijd n feestje dus nieuwe recepten zijn altijd welkom

 • Beantwoorden Yvonne 16 september 2018

  Super leuk deze actie!
  Sinds een jaar koop ik geen koekjes meer en bak ik ze zelf met als doel afvalvermindering en ‘weet wat je eet’. Mijn dochter van net 4 vindt het leuk om mij te helpen. We kunnen wel wat inspiratie gebruiken, we blijven in dezelfde koekjesrecepten hangen. Dus wij doen mee!
  Hartelijke groet Yvonne

 • Beantwoorden maria louisa van erum 16 september 2018

  ik leer altijd graag iets bij en ben gek op kook en bak boeken

 • Beantwoorden Aleida 16 september 2018

  Ja leuk! Met mijn peuter en mijn kleuter (en de baby in de draagdoek 😉 ).

 • Beantwoorden Anita te Gussinklo 16 september 2018

  Ik wil wel koekjes bakkenmet mijn zoon.

 • Beantwoorden Jeannette Mochel 16 september 2018

  Het liefste bak ik koekjes met mijn kleinzoon van bijna 3 jaar. Hij vindt het geweldig leuk. Mijn kinderen zijn ook opgevoed met ” samen bakken” . Dit gaf ons in moeilijke tijden altijd een gevoel van warmte en saamhorigheid. Dit gevoel wil ik ook delen met mijn kleinzoon en de kleinkinderen die in aantocht zijn.

 • Beantwoorden Heleen Vles 16 september 2018

  Het boek kost 29 euro.
  Jij maakt de 29e de winnaar bekend.
  Mijn kleindochters zijn de 29e jarig.
  Ik zou het boek graag winnen voor de meisjes.

 • Beantwoorden Soraya 16 september 2018

  Wat zou ik deze koekjesbijbel graag winnen. Ik sta graag in de keuken om van alles te maken, maar koekjes bakken is zonder twijfel mijn favoriet! Die bak ik dan eigenlijk voor iedereen die langskomt, als er dan nog over is natuurlijk… want mijn man peuzelt ze vaak als eerste op.

 • Beantwoorden D Mulder 16 september 2018

  Ik zou graag deze koekjesbijbel willen winnen. Want elk weekend sta ik samen met mijn zoon wat lekkers te bakken. En met dit boek kunnen we nog meer lekkere koekjes bakken.

 • Beantwoorden Esther Potters 16 september 2018

  Ik bak het liefste koekjes samen met mijn man Juul. Hij is sowieso een ster in de keuken als het om bakken gaat. Een heerlijke appeltaart is aan hem wel besteed. Qua koekjes heeft hij ooit bitterkoekjes gebakken, die waren toen iets te groot uitgevallen, maar de tweede keer ging ’t beter. Ik weet zeker dat ik niet alleen mezelf maar óók hem blij maak met deze fantastische koekjesbijbel!

 • Beantwoorden Roy 16 september 2018

  Ik wil graag koekjes bakken met mijn dochter. Zij houdt van bakken, onze keuken ziet er geregeld uit alsof er een bom is ontploft maar het smaakt meestal heerlijk. Waarschijnlijk zal zij dus bakken en ik opruimen en eten. Maar geweldig samen te werken

 • Beantwoorden Inger de Bruijn 16 september 2018

  Ik wil zeer graag koekjes bakken met mijn lieve vriend. Jouw boek zal een goede hulp zijn!!!!!!

 • Beantwoorden Marleen 17 september 2018

  Ik zou de koekjesbijbel graag willen winnen zodat ik lekker koekjes kan bakken met mijn dochtertje van 1 (nou ja binnen paar jaar) en mijn nichtjes van 5 en bijna (!) 8.

 • Beantwoorden Ineke Keijzer 17 september 2018

  Hoi Rutger, ik wil heel graag de koekjesbijbel winnen omdat de koekjes in de winkel ( bijna) altijd zout bevatten. Door jouw recepten kan ik heerlijk koekjes bakken die nog lekkerder zijn van de supermarkt. Ik laat gewoon het zout achterwege. En de smaak blijft hetzelfde. Groetjes Ineke

 • Beantwoorden Zoe Jacobs 17 september 2018

  Koekjes bakken met oma, ze is nu de jongste niet (96)meer maar ik heb het bakken van haar geleerd toen ik kind was. Van kletskoppen tot lange vingers en van spritjes tot bokkepootjes. Wat zou het toch leuk zijn om koekjes uit te proberen die we nog nooit samen gebakken hebben.

 • Beantwoorden Kim 17 september 2018

  Ik zou koekjes bakken met mijn dochtertje.

 • Beantwoorden Bryan Fohler 17 september 2018

  Ik doe heel graag mee aan deze winactie. Koekjes bak ik natuurlijk het liefste samen met mijn vriendin Veronique. Bakken is een van onze grootste hobby’s! 🙂

 • Beantwoorden anja 17 september 2018

  Ik ga koekjes bakken met een groepje vriendinnen, zodat we ze na die tijd ook meteen op kunnen eten onder het genot van een wijntje

 • Beantwoorden Marjanne 17 september 2018

  Kan ik misschien eindelijk eens kletskoppen bakken op een normale manier …… die dingen krijg ik nooit voor elkaar !!!

 • Beantwoorden Marianne van den Hoek 17 september 2018

  Ik zou graag koekjes bakken met de hele familie. Allemaal een ander recept en als ze gebakken zijn….. smullen maar :-))

 • Beantwoorden Saskia 17 september 2018

  Ik zou graag koekjes bakken samen met mijn Zweedse buurvrouw Kerstin (ik woon sinds 1 jaar in Zweden). Zij maakt heerlijke kanelbulle, een Zweedse lekkernij, maar het lijkt mij heel erg leuk om haar te leren hoe Nederlandse lekkernijen te maken.

 • Beantwoorden jacqueline de Waal 17 september 2018

  Wat een geweldig koekjes boek dat is toch super leuk om mee aan de slag te kunnen gaan.
  De geheimen van koekjes bijbel

 • Beantwoorden Irma 17 september 2018

  Met mijn neefje van inmiddels 14 bak ik regelmatig een taart om zijn ouders te verrassen. Het lijkt mij leuk om ze nu eens te verrassen met een trommel vol lekkere, door hun zoon gebakken koekjes.

 • Beantwoorden Amber 17 september 2018

  Ik bak heel graag koekjes samen met mijn oma. Dit kookboek zouden we heel goed kunnen gebruiken om inspiratie op te doen en nieuwe dingen uit te proberen.

 • Beantwoorden Wilma 17 september 2018

  Ik wil graag koekjes bakken met mijn zoontje. Met als uitdaging de recepten om te toveren naar een glutenvrij koekje die er mooi uitziet net als op de plaatjes maar ook nog lekker is! Daar worden wij glutenblij van!

 • Beantwoorden maaike beld 17 september 2018

  Ik word altijd blij van bakken (heb niet voor niets een eigen taartenbedrijfje 😉 ) en mijn dochters ook. Ik zou dan ook graag met hun willen bakken!

 • Beantwoorden lottie 17 september 2018

  Ik zou graag koekjes bakken samen met mijn 3 zussen!

 • Beantwoorden Coby Mesman 17 september 2018

  Het liefst bak ik met mijn lieve vriend, waarna we er onze familie erg blij mee maken (die helpen ons graag met het opeten van al dat lekkers)!

 • Beantwoorden Inge van de Vegte 17 september 2018

  Oeh, goede reden om voor het eerst koekjes te bakken met m’n zoontje van anderhalf!

 • Beantwoorden juultje 17 september 2018

  Ik bak graag met m’n dochter Ilse. Echt een één op één momentje. Wij hebben vijf kinderen, dus die koekjes komen wel op!

 • Beantwoorden Bep H 17 september 2018

  leuk omsamen met mijn kleinkinderen de lekkerste koekjes te gaan bakken

 • Beantwoorden Sanne 17 september 2018

  Ik zou graag koekjes bakken met mijn zoontje. Hij is nu nog te klein, maar dit is iets waar ik heel erg naar uit kijk.

 • Beantwoorden Juffrouw Truus 17 september 2018

  Met ‘myn famkes’

 • Beantwoorden Centine Blaakman 17 september 2018

  In 2 jaar tijd 4x tante geworden. Ik zie het al helemaal voor me: alle neefjes en nichtjes samen met tante in de keuken gezellig koekjes bakken!

 • Beantwoorden Petra 18 september 2018

  Ik vind het altijd leuk om op mijn werk koekjes te bakken. Wordt altijd zeer gewaardeerd door mijn cliënten ( verstandelijk beperkt) . Tevens super activiteit op de woning , de geur beleving , het samen bezig zijn.

 • Beantwoorden Wilma 18 september 2018

  Samen met mijn dochter, studente technische natuurkunde, op wie ik o zo trots ben! Koekjes bakken is haar uitlaatklep ten tijde van studiestress 😉

 • Beantwoorden A. 18 september 2018

  Met onze kinderen want jong geleerd is oud gedaan 😉👍🏻🎉🎁

 • Beantwoorden joeri 18 september 2018

  ik bak heel graag aleen thuis gaat het niet makkleijk
  in december eigen huis en kan ik doen wat ik wil
  heerlijk met dit boek

 • Beantwoorden Renate 18 september 2018

  Het lijkt mij heerlijk om samen (en ook vooral voor) mijn vriend koekjes te bakken in ons toekomstige nieuwe huis. Wij zijn op dit moment druk op zoek naar ons eigen plekje samen. Mij lijkt het super om in mijn eigen keuken wat lekkers voor bij de koffie te maken ;-). Het lijkt me daarnaast erg gezellig als de neefjes/nichtjes mee komen bakken!

 • Beantwoorden Doriene van Katwijk 18 september 2018

  Ik kook en bak met mensen die om wat voor reden ook een afstand hebben tot de arbeidsmarkt voor eenzame ouderen, met die mensen wil ik graag koekjes bakken, en met mijn moeder natuurlijk!!!

 • Beantwoorden Mariska Daniëls 18 september 2018

  Ik zou heel graag koekjes bakken met mijn neefje Luuk. Hij is drie en heeft z’n bovenbeen gebroken, een langdurig herstel waarin hij erg weinig kan. Maar je kunt natuurlijk prima koekjes bakken als je zit! Dus graag ga ik samen met hem aan de slag voor een gezellig moment van afleiding en als ze klaar zijn gezellig samen opeten 😉

 • Beantwoorden Maaike 18 september 2018

  Ik zou het liefst gezellig koekjes bakken met mijn vriend.

 • Beantwoorden Carola 18 september 2018

  Vanzelfsprekend met mijn dochter! We hebben samen de appels van onze adoptieappelboom geoogst en hazelnoten gezocht in het wild. En nu is er niets leuker dan ook samen de oogst te verwerken in lekkere baksels. Ik denk al aan hazelnootkoekjes en appelrondo’s, maar met de koekjesbijbel komen we vast op nog meer ideeën!

 • Beantwoorden Myrthe 18 september 2018

  Ik zou graag koekjes bakken met mijn zusje. Ik kijk ’s avonds regelmatig serie met haar en dan vinden we het lekker om tussendoor wat te snoepen. We zijn gek op koekjes, alles met een bite :). Dan kunnen we voordat we gaan streamen koekjes bakken en dan een filmpje opzetten. Na het bakken zijn we toe aan een filmpauze en gaan we lekker smullen! En dan het liefste met jouw recepten voor koekjes, Rutger, want in de bakbijbel heb ik al gemerkt dat jouw recepten altijd kloppen!

 • Beantwoorden Oma Will 18 september 2018

  Graag zou ik al mijn kleinkinderen bij mij thuis uitnodigen om samen koekjes te gaan bakken.
  Maar eerst maar eens met mijn oudste kleindochter om te beginnen.
  Dit leuke boek zou mij daar erg bij kunnen helpen, want ik heb het nog nooit gedaan.
  Zie erg uit naar het boek en om samen te gaan bakken. Leuk!!
  Er staan 170 recepten in, maar we beginnen maar met de gemakkelijkste, om het te leren.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Beantwoorden Paulien 19 september 2018

  Ik bak het liefst koekjes met mijn dochter, we doen graag dingen samen als een soort ladies uitje

 • Beantwoorden Rini Arts 19 september 2018

  Vroeger met mijn dochters, nu met mijn kleinkinderen.

 • Beantwoorden Caroline 19 september 2018

  Met mijn zoontje Bram van 6 jaar. De beide opa’s zijn dankbare slachtoffers.

 • Beantwoorden Lucie 19 september 2018

  Mijn zonen waren nooit zo te porren om mee te helpen met bakken van allerlei lekkers, maar wél van het verorberen! Tot mijn grote vreugde heb ik nu een schoondochter die net zo graag bakt als ik, en omdat Kim net als ik houdt van zoonlief, zit deze laatste gebakken, en zeker met de #Koekjesbijbel in de aanslag!

 • Beantwoorden Corrie Jasperse 20 september 2018

  Ik zou heel graag de koekjes bijbel winnen zodat ik met mijn kleinkinderen lekkere koekjes kan bakken.

 • Beantwoorden Maartje 20 september 2018

  Ik wil graag voor mijn man koekjes bakken

 • Beantwoorden Angela 20 september 2018

  Mijn dochter is dol op koekjes bakken. Samen met haar zou ik graag deze koekjes bijbel willen ontdekken.

 • Beantwoorden Silvia Swart 21 september 2018

  Hmmmmm…. mijn oudste zoon van 22 bakt koekjes met zijn vriendin en mijn jongste zoon van 4 vind het ook fantastisch om samen met mamma te doen. Super leuke actie! Een echte must have voor alle koekiemonstertjes 🙂

 • Beantwoorden Gemma 21 september 2018

  Met mijn nichtjes!!!!!

 • Beantwoorden Annick 21 september 2018

  Ik bak heel graag samen met mijn mama. We maken er een gewoonte van om regelmatig samen lekkers bakken. We zouden dus heeeeel blij zijn met de nieuwe lading inspiratie uit de Koekjesbijbel!

 • Beantwoorden Marjan Wassenaar 21 september 2018

  Ik zou graag koekjes willen bakken met mijn nichtje. En na het bakken van de koekjes onder genot van een bakje thee gezellig bij praten en ondertussen lekker smullen van de heerlijke zelf gebakken koekjes. Een super gezellige middag.

 • Beantwoorden Kim van Maurik 22 september 2018

  Wij (mijn zoon 11, dochter 4 en ik) bakken graag koekjes en taartjes met alle vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. De wintermaanden komen er weer aan dus buitenspelen is wat minder leuk, dus zoeken wij onze toevlucht graag naar de keuken. De kids vinden het geweldig om alles zelf te mogen doen, ons huis ruikt de hele dag heerlijk zoet en de mama s en papa s smullen heerlijk van de koekjes mee als de kinderen weer naar huis gaan. Wij geloven dat je nooit te jong OF te oud bent om koekjes te bakken en hebben hiermee een super idee gevonden als speelafspraak, dus de koekjesbijbel zou bij ons zeker een aanwinst zijn.
  Lieve Groet Vince Chloe en Kim

 • Beantwoorden charlotte 22 september 2018

  super leuk! Het liefst bak ik samen koekjes met mn zusje, Marie-Sophie 🙂

 • Beantwoorden Marleen Mol 22 september 2018

  Ik wil graag koekjes bakken met mijn vriendin Bianca. We gaan ook samen naar de taart en trend beurs in Utrecht eind september. Zij koopt altijd de gezonde kookboeken en ik de foute boeken 😉

 • Beantwoorden Wink 23 september 2018

  Momenteel bak ik best veel (alleen of met mn dochtertjes)….en dat geeft nog meer bakideeen. Afgelopen week de heerlijke limoencreme gemaakt en een week eerder de appelkaneelslof. Superlekker. Aangezien bij mijn zusje de tuin vol appels ligt en ze er weinig mee doet, zou ik wel eens samen met haar willen bakken.

 • Beantwoorden Lieke Van dooren 23 september 2018

  Ik zou graag met mijn moeder samen koekjes bakken.
  En het lijkt me heel leuk om te kijken wie van ons de beste koekjes kan bakken.

 • Beantwoorden Joke Siersema 23 september 2018

  Ik bak heel graag samen met mijn nichtje Nora van 6 op de oppasmiddag. En met dit boek zijn we het komende schooljaar wel weer ziet op de dinsdag 😉

 • Beantwoorden Maaike 23 september 2018

  Ik doe graag mee voor mijn vriendin Willemiek. Zelf heb ik al een exemplaar. We wonen ver uit elkaar en zo kunnen we toch een beetje samen koekjes bakken! 😀 Willemiek en haar twee meiden in de Randstad en ik met mijn dochter in het oosten. Ik weet zeker dat Willemiek, Anna en Maaike dat hardstikke leuk zouden vinden! En ik en Renske ook 😆

 • Beantwoorden Marije Lammersen 23 september 2018

  In ons huis worden heel veel koekjes gebakken; door mij, door mijn 3 kinderen en door oma. En dan in alle verschillende combinaties. Mijn favoriete quote is dan ook: good mums have a sticky floor, a dirty oven and happy children.

 • Beantwoorden Willianne 23 september 2018

  Ik wil graag koekjes bakken met mijn schoonzusje. We wonen nu nog vlak bij elkaar en we proeven altijd elkaars baksels!

 • Beantwoorden Berdien 23 september 2018

  Ik bak de lekkerste taarten. Maar aan inspiratie voor lekkere koekjes ontbreekt het me altijd. Als ik deze win, dan ga ik helemaal los met mijn drie boefjes Chloë, Ezra en Abel.

 • Beantwoorden Monique 23 september 2018

  Ik zou koekjes bakken met mn dochter van 10! Ze houd van koekjes bakken en bezig zijn in de keuken. Dat wat ze zelf kan mag ze zelf doen. Als ze hulp nodig heeft help ik. En met dit boek zou ik natuurlijk ook wel een keer zelf koekjes gaan bakken!

 • Beantwoorden Tessa valkenborg 23 september 2018

  Ik zou graag de koekjesbijbel willen winnen om samen met mijn nichtje koekjes te bakken voor kerst. Altijd zoveel mogelijk koekjes bakken. En nieuw recepten proberen. Met een koekjesbijbel word het vast een zeer geslaagde kerst.

 • Beantwoorden Janneke 23 september 2018

  Ik zou heel graag koekjes willen bakken met mijn lieve zus Else! Sowieso voor de quality time met mijn zus die natuurlijk heel waardevol is, maar ook omdat zij in december samen met haar vriend de sleutels van haar nieuwe huisje met een fantastische nieuwe keuken, en die moet natuurlijk wel in stijl ingewijd worden! Plus: alle lieve klussers die komen helpen verdienen zeker lekkere koekjes om ze te belonen!

 • Beantwoorden Elanor 23 september 2018

  Ik zou graag met mijn zoon (10) koekjes bakken. Hij heeft door mijn opleiding minder aandacht gekregen en samen bakken vinden we altijd erg leuk. En heeft hij ook echt verdiend. Met dit boek kunnen we ff vooruit met bakken.

 • Beantwoorden Linda Smit 23 september 2018

  Ik vind bakken super leuk en vooral alle lekkere recepten van Rutger.
  Ik hoop dat ik dit boek mag winnen zodat ik samen met mijn dochters lekker kan bakken, we bakken altijd iets voor het weekend 😀
  Altijd super gezellig

 • Beantwoorden Claudia 23 september 2018

  Jaaa ik doe mee! 😉 Ik heb 2 nozems thuis van bijna 2 en van 4 die dol zijn op aflikken van de brouwsels! En het ook geweldig vinden om te kleien met koekdeeg en het daarna het liefst rauw te eten..

 • Beantwoorden Susan 23 september 2018

  Ik bak graag koekjes met mijn zoontje Pim en nichtjes Ize en Loïs 😊

 • Beantwoorden A jansen 23 september 2018

  Ik zou deze graag willen winnen omdat ik graag taarten/gebakjes bak voor mijn gezin en familie en de bakbijbel echt mijn bijbel is voor in de keuken en deze koekjes bijbel mag dan eigenlijk niet ontbreken

 • Beantwoorden Ingrid 23 september 2018

  Leuke actie, vind de baksels altijd lekker en soms heel inspirerend. Ik zou hem graag willen winnen om met een goede vriend koekjes/taartjes te maken om zijn vriend/partner in de weekenden te verrassen.

 • Beantwoorden Simone 23 september 2018

  Koekjes is een van die baksels waar je zo ontzettend mee kan variëren en dat maakt het bakken ervan juist zo leuk! Ik zou het boek graag willen winnen, zodat ik samen met mijn nichtje van twee jaar aan de bak kan! Ze vindt het heerlijk om mee te kijken in de keuken en hier en daar een handje te helpen.

 • Beantwoorden Charlotte 23 september 2018

  Ik wil hel graag koekjes bakken met mijn dochter Martine. Wij zijn allebei koekiemonsters🙂

 • Beantwoorden Kim 23 september 2018

  Oohh.ja, ik zou heel graag wat nieuwe ideeën opdoen om samen met onze fantastische meiden eens een nieuw recept uit te proberen😃😃😍🙏🍀

 • Beantwoorden Mariska 23 september 2018

  Ik bak graag koekjes net mijn 2 jongens.. De meest gekke creatie’s komen op de bakplaat te liggen.
  En dan de lol als ze gebakken zijn om ze lekker op te eten.

 • Beantwoorden Sandra 23 september 2018

  Met mijn collega Marleen en haar zoontje, zodat wij op het werk iedereen zoet en tevreden kunnen houden met shortbread, jan hagel, bokkepootjes en alle andere voor hun onbekende koekjes.

 • Beantwoorden Anneke 23 september 2018

  De koekjes bak ik zelf. Maar het opeten ervan doe ik echter met familie, vrienden en collega’s. Ze kennen mijn huidige repertoire inmiddels goed, dus de hoogste tijd om met deze koekjesbijbel nieuwe inspiratie op te doen!

 • Beantwoorden Marisa 23 september 2018

  Ik wil graag koekjes bakken met mezelf en mijn kleine hummeltje, wat als het goed is in Oktober ons 2 koppige gezinnetje komt verrijken! Ik kan wel wat inspiratie gebruiken om die dagen verlof door te komen. Mmmm sugar cravings. En hopelijk na de geboorte ook nog tijd en puf om lekker te bakken. Because i love it! En anders helpt mijn hubbie, mijn mama of vriendinnetje(s) mij vast met bakken😊

 • Beantwoorden Maya 23 september 2018

  Met mijn jongste neefje van 5 wil ik koekjes bakken, omdat hij met alles bij het klussen meehelpt en dit vind ik een uitstekende manier om hem te belonen en de liefde voor bakjen aan te leren.

 • Beantwoorden anneke 23 september 2018

  O wat zou dat super zijn ,om deze koekjes bijbel te winnen.Dan zou mn serie bakbijbels compleet maken.Super om heerlijk zelf je eigen koekjes te bakken,in deze bijbel staan echt véle nieuwe,oude recepten in,Rutger heeft een pracht boek geschreven,die ik heel graag in mijn collectie zou willen hebben.

 • Beantwoorden Irene 23 september 2018

  Ik bak graag met mijn dochter Saskia van bijna 18. Ik ben heel benieuwd naar de Koekjesbijbel!

 • Beantwoorden Ida 23 september 2018

  Ik zou graag koekjes bakken met Camilla en Johann, mijn nieuwe internationale studiegenootjes. Een oer-hollands koekje zal het eerste koekje zijn dat we in mijn nieuwe huisje en pasgekochte oventje gaan bakken!

 • Beantwoorden Tilly 23 september 2018

  Ik wil graag koekjes bakken met mijn kleinzoon Valentijn. Hij is dol op chocolade koekjes.

 • Beantwoorden Adriënne 23 september 2018

  Met mijn dochtertje van 2 omdat ze mag genieten van het leven. Je leeft maar 1 keer. En als ik niet win koop ik hem als nog. Geniete is het devies!

 • Beantwoorden Petra Starkenburg 23 september 2018

  Met wie ik Koekjes wil bakken? Nou met de kinderen van de gezinnen die wij helpen. Dat zijn gezinnen in armoede waar 1 of meerdere kinderen met een beperking of langdurige ziekte wonen. Wij organiseren verwendagen voor hun met tal van leuke activiteiten. Daar hoort Koekjes bakken zeker bij. En die mogen ze dan thuis lekker opeten.

 • Beantwoorden Petra Starkenburg 23 september 2018

  Met wie ik graag Koekjes zou bakken uit dit boek? Met de kindjes van de stichting natuurlijk. Ik werk als vrijwilliger voor een stichting voor gezinnen in armoede waar een of meerdere kinderen met een beperking of langdurige ziekte wonen. Wij organiseren verwendagen voor hun met tal van leuke activiteiten. Natuurlijk hoort daar Koekjes bakken bij. Dan kunnen ze die samen opeten met het hele gezin.

 • Beantwoorden Ylvy Willebrands 23 september 2018

  Ik bak altijd graag met of voor mijn moeder (en mijn vriend en vader eten het graag op) we wonen niet zo dicht bij elkaar: Rotterdam en Overloon, maar als we samen zijn doen we allemaal leuke dingen.

  Elke verjaardag bakken we taarten en koekjes, en alle buurtjes mogen meegenieten. Laatste baksel was een pruimentaart, we kregen een emmer vol met pruimen van de buren dus tja 🙂

 • Beantwoorden Agnetha 23 september 2018

  Ik zou er alles voor doen om deze koekjesbijbel te willen winnen! Nja bijna alles dan! De feestmaand komt er weer aan en vind het dan geweldig om in de keuken te staan!

 • Beantwoorden Patricia 23 september 2018

  Wat een leuke actie! Ik zou de Koekjesbijbel heel graag willen winnen om samen met mijn lieve schoonzus Femke en nichtje Sanne overheerlijke koekjes te bakken (en samen opeten natuurlijk ;)). Femke verwacht begin januari haar 2e kindje, dus tijdens haar zwangerschapsverlof kunnen we uitgebreid aan de bak samen 😀

 • Beantwoorden Arja 23 september 2018

  Ik zie dit gelukkig vandaag, we hadden een feestelijke week achter de rug. Zoveel jaar getrouwd en zoon 17 jaar geworden. Met wie ik graag koekjes bak? dat is mijn zoon, al van kleins af aan doen we dat saampjes. Voor nu wat uitdagender, zoals bokkepootjes of mergpijpjes uit de koekbijbel: is die gek op (en kan dan geregeld snoepen van de chocolade) En voor papa gevulde koeken of iets met speculaas 😀 Deze bijbel is wel heel erg goed besteed aan ons.

 • Beantwoorden Marian Brouwer 23 september 2018

  Met mijn dochters nieuwe recepten proberen uit de bijbel op een druilerige zaterdag.

 • Beantwoorden Céline 23 september 2018

  Samen bakken met mijn lieve zus die een dezer dagen bevalt van haar tweede kindje, is het leukste wat er is. En dan straks heerlijk met die twee kleine schatjes van haar koekjes bakken als ze komen logeren. Heerlijk! Daar kunnen we wel wat inspiratie voor gebruiken 🤗

 • Beantwoorden Maaike de Vries 23 september 2018

  Jaaaa, super leuk en lekker, de koekjes bijbel! Samen met m’n kindjes lekker koekjes bakken.

 • Beantwoorden Anneke 23 september 2018

  Koekjes bakken samen met mijn man die nog nooit van zijn leven een koekje gebakken heeft maar wel veel heeft gegeten.

 • Beantwoorden Irene 23 september 2018

  Ik zou graag de koekjesbijbel willen winnen voor mijn tweelingzus Linda. Ze heeft mij bij het klussen en verhuizing (de 29ste) super geholpen!
  Wat is er dan leuker om straks na mijn verhuizing samen met haar koekjes te bakken in mijn nieuwe keuken!

 • Beantwoorden Astrid 23 september 2018

  met onze 6 kinderen ! Nu de herfst/winter er weer aan komt en de kinderen steeds vaker binnen zitten en ze voor de tv en laptop weg te houden gaan we lekkere koekjes en taarten bakken de eerste koekjes zijn al gebakken en opgepeuzeld

 • Beantwoorden jacqueline 23 september 2018

  samen met mijn ventje en als ze hier logeert heerlijk samen bakken met de kleindochter. dit boek gaat ons nog veel meer koekjes leren bakken!

 • Beantwoorden Andrea Koster 23 september 2018

  Superleuke aktie.. Wil dit boek heel graag in mijn collectie. Bak het liefst alleen dat geeft rust in mijn hoeft en nu de herfst is begonnen, is voor mij het bakseizoen begonnen. Met al deze heerlijke recepten kan ik mijn familie leuk verassen en zij zijn heel graag proefkonijn…

 • Beantwoorden Marloes 23 september 2018

  Vroeger bakte ik altijd zandkoekjes met mijn oma en het lijkt me heel erg leuk om nu weer samen met mijn oma heel veel andere koekjes te bakken!

 • Beantwoorden Irma 23 september 2018

  Samen met onze kids😊

 • Beantwoorden Jolien 23 september 2018

  Met mijn nichtjes 🙂

 • Beantwoorden Wendy 23 september 2018

  Zoonlief en ik bakken samen heel graag koekjes. Een deel van onze quality-time in deze hektisch drukke wereld. Puur genieten. Met de koekjesbijbel alleen maar meer redenen voor deze mama-zoon-tijd.

 • Beantwoorden Hanna 23 september 2018

  Ik zou gezellig koekjes willen bakken met mijn zusje Karin. Net als vroegen en dan stiekem al een beetje deeg eten. Dan kunnen we weet is gezellig kletsen want eigenlijk zien we elkaar veel te weinig met de drukke schema’s en onregelmatige werktijden

 • Beantwoorden Marjolein 23 september 2018

  Ik wil graag koekjes bakken met mijn moeder! Van haar heb ik het bakken en koken geleerd. Over enkele weken ga ik na 5 jaar op kamers wonen naar een écht huisje, met een mooie nieuwe oven. Ik wil daar dolgraag doorgaan met mijn bakkunsten en zou het super vinden om daar met mijn mams allemaal nieuwe koekjes uit jouw mooie boek te proberen!

 • Beantwoorden Emma 23 september 2018

  Met mijn moeder! We hebben allebei een passie voor bakken 🙂

 • Beantwoorden H. Kraaijenoord 23 september 2018

  Graag met mijn zoon Aiden, die ASS heeft maar altijd wil meehelpen met wat ik ook bak/kook!

 • Beantwoorden Clau-dya 23 september 2018

  Samen met mijn twee dochters heerlijk aan de bak thuis met dit boek en ze leren hoe te bakken en liefde hiervoor te krijgen!

 • Beantwoorden Carola Meijer 23 september 2018

  Ik had anorexia
 en wilde niet eten,
 het was zo erg dat wil je niet weten .
  De spiegel was mijn ergste vijand
en ik zetten al mijn maaltijden aan de kant
  Het was heel erg zwaar maar met tanja kreeg ik het weer voor elkaar.
  Nu ben ik niet meer aan het slanken, en wil ik haar graag bedanken
  Met dit diner zijn wij niet meer te stoppen en ga ik mij zelf helemaal vol proppen

 • Beantwoorden Samanta 23 september 2018

  Wat een super leuke acties!! Ik zou samen met mn schoonmoeder bakken, zondags zijn we vaak met de hele familie bij elkaar, heel gezellig. Enmet zelf gebakken koekjes is het helemaal feest!!

 • Beantwoorden Danique de Prez 23 september 2018

  Ik zou graag koekjes bakken met mijn moeder! En uit de koekjesbijbel halen we vast genoeg inspiratie!

 • Beantwoorden Desiree Esveldt 23 september 2018

  Straks heerlijke geuren van koekjes bakken in onze nieuwe huis. Altijd iets lekkers voor het weekend. Op maandagmorgen eerst een kop koffie drinken met wat lekkers voordat we aan de slag gaan. Uiteraard dan uit dit boek gebakken.

 • Beantwoorden monica 23 september 2018

  ja leuk om samen met mij dochter van bijna 3 te bakken en lekker van te smullen. 😀😋

 • Beantwoorden Petra 23 september 2018

  Met m’n vader, die nu moet koken en het eigenlijk stiekem nog leuk vind ook!

 • Beantwoorden elisabeth 23 september 2018

  Ja leuk met mijn zoon van 20 jaar die ook van koekjes bakken houdt!

 • Beantwoorden Joyce van Dinther 23 september 2018

  Jeetje met wie zou ik niet koekjes willen bakken. Ik zou koekjes bakken met mijn zoontje van bijna 2 om hem te laten kennis maken met bakken en alle lekkere koekjes n, maar ook met mijn moeder om herinneringen van vroeger op te halen en een met Sandra om onze bak talenten nog beter te maken!

 • Beantwoorden Rolf 23 september 2018

  Ik zou graag met Levine koekjes willen gaan bakken. Zij heeft mij helemaal enthousiast gemaakt om broden te bakken. Als dank zou ik op mijn beurt haar enthousiast willen maken voor het bakken van koekjes!

 • Beantwoorden Els Cornelissen 23 september 2018

  Ik zou graag koekjes bakken met mijn dochter Elise van 11. Zij krijgt dit jaar kookles op school. Een schort en ovenwanten heeft ze al, een koekjesbijbel zou haar heel blij maken

 • Beantwoorden Marjolein 23 september 2018

  Mijn zoon van 8 vindt het geweldig om in de keuken bezig te zijn. Sinds kort gaat hij “zelfstandig” aan de slag en maakt dan de heerlijkste baksels. Dit bakboek zou voor hem dan ook een geweldig uitdagend cadeau zijn!

 • Beantwoorden Natascha 23 september 2018

  Samen met mijn zoon die volgende week 29 september jarig is. Leuk om op zn 16 verjaardag samen koekjes bakken. Weer eens wat anders dan pizza bakken wat hij anders als werk doet haha

 • Beantwoorden elly van dongen 23 september 2018

  Ik wil heel graag koekjes bakken met mijn kleindochter van drie jaar oud!

 • Beantwoorden Inge van Dijken 23 september 2018

  Ik zou samen met mijn dochter Renata van Dijken de recepten omzetten naar glutenvrije recepten. Dit hebben we bij veel taartrecepten gedaan. Echter nog nooit bij koekjes. Goede recepten zijn dan echt belangrijk! Het zou geweldig zijn en wellicht helpt het haar om over de burn-out heen te komen.

 • Beantwoorden Marijke Koek 23 september 2018

  Laat ik nou in maart voor het eerst mama zijn geworden en met mijn achternaam “Koek” heten. Dan mag de koekjesbijbel toch niet ontbreken in mijn keuken? 🤞🏻

 • Beantwoorden Geertje 23 september 2018

  Genoeg kandidaten om mee te bakken.. maar het lijkt me leuk om te bakken met mijn zusje die af en toe een dag komt, of met een van de tantezeggers:-)

 • Beantwoorden Sandra 24 september 2018

  Ik zou heel graag het boek van koekjesbijbel winnen. Dan kan ik naast taarten en cakes ook eens iets anders lekker bakken samen met dochter en petekind.

 • Beantwoorden Cynthia Duifhuizen 24 september 2018

  Ik ben zaterdag de 29e jarig dus dan zou dit een leuk cadeautje zijn zodat ik met m’n zoon en dochter wat meer kan bakken dan cupcakes en appelflappen 😊

 • Beantwoorden Marga fruyt van hertog 24 september 2018

  Al generaties lang bakken de oma.s met hun kleinkinderen in mijn familie koekjes en ook veel andere dingen. Nu is het mijn beurt met mijn 4 jarige kleinzoon. Dus we zouden heel blij zijn met deze bijbel.

 • Laat een reactie achter