Volg Rutger Bakt:

Bedenk het lekkerste recept met Tante Fanny bladerdeeg!

14 oktober 2017 | Algemeen, Inspiratie | 2 reacties

Bladerdeeg Tante Fanny

 

Soms wil je gewoon snel iets lekkers bakken. De koelverse degen van Tante Fanny zijn dan echt een uitkomst; het deeg is uitgerold op bakpapier en daardoor direct te gebruiken. Eerder dit jaar vroeg ik jullie al om lekkere recepten met het quiche- en taartdeeg te bedenken. De drie lekkerste recepten die daaruit kwamen vind je hier! En omdat de reacties zo enthousiast waren hebben we besloten om deze actie te herhalen, maar nu met het verse bladerdeeg van Tante Fanny. Daar kun je alle kanten mee op, van zoet tot hartig en van klein tot groot. Zo maakte ik met het verse bladerdeeg al deze vijf verschillende hartige hapjes, deze snelle bladerdeeg appeltaart, deze spinazie-fetabroodjes en deze mini-pies met Belgisch stoofvlees.

 

bladerdeeghapjesSnelle bladerdeeg appeltaart

Spinazie-fetabroodjesMini pies met Belgisch stoofvlees

 

Bak jij het lekkerste recept met het verse bladerdeeg van Tante Fanny?

Samen met Tante Fanny ben ik op zoek naar de lekkerste, origineelste en vooral makkelijkste recepten met het verse bladerdeeg, met als thema: najaar. Denk daarbij bijvoorbeeld aan paddenstoelen, pompoen, appel of chocolade. Maar het kan natuurlijk nog veel meer zijn waar je mee aan de bak gaat. Dat mag trouwens een taart zijn, maar het kunnen ook hapjes, stengels of flapjes worden. De komende week selecteer ik 20 van mijn lezers die aan de bak mogen met het verse bladerdeeg van Tante Fanny. Zij krijgen een deegpakketje opgestuurd, waarmee ze zelf aan de bak kunnen met hun recept. Vervolgens sturen zij hun resultaten (het recept en een foto van het eindresultaat) op. Jullie lekkerste en leukste recepten komen in een speciaal artikel op mijn blog.

 

Geef je op als blogbakker en krijg het deeg gratis thuisgestuurd!

Heb jij een leuk idee voor een recept met het verse bladerdeeg van Tante Fanny en wil je aan de bak met hun verse deeg? Vul dan snel (maar in elk geval voor 23 oktober) onderstaand formulier in. De geselecteerde thuisbakkers ontvangen persoonlijk een mail. Daarin lees je ook wanneer het deegpakketje wordt bezorgd. Ik ben heel benieuwd naar jullie recepten!

Dit bericht is gesponsord door Tante Fanny

Vorige post Volgende post
Koekjesbijbel is vanaf nu verkrijgbaar! Met meer dan 170 koekjes zit je zeker gebakken! Bestel Koekjesbijbel hier!

Bekijk ook:

2 reacties

  • Beantwoorden Camembert uit de oven met Tante Fanny deeg · Thebakingbucketlist.nl 8 november 2017

    […] Rutger Bakt ging ik deze week aan de slag met het verse bladerdeeg van Tante Fanny. Ik had al meteen een paar […]

  • Beantwoorden Vegetarische taart met fles pompoen en feta · Thebakingbucketlist.nl 9 november 2017

    […] mocht voor Rutger Bakt aan de slag met het verse bladerdeeg van Tante Fanny. Omdat het steeds kouder begint te worden […]

  • Laat een reactie achter